Ünlü model üstsüz poz verdi

 Ünlü model Naomi Cambell bir reklam çalışması için üstsüz poz verdi.

23 Aralık 2018 Pazar 08:39
Ünlü model üstsüz poz verdi






Ünlü model üstsüz poz verdi

   Ünlü model Naomi Cambell bir reklam çalışması için üstsüz poz verdi.Dünyaca ünlü model Naomi Campbell ünlü bir kozmetik markası için üstsüz poz verdi.  48 yaşındaki Britanyalı dünyaca ünlü model Naomi Campbell, verdiği pozlarla kendine hayran bıraktı. Çekimlerde çıplak poz veren Campbell'in fotoğrafları görenlerin ağzını açık bıraktı.

 

    Ünlü top model Naomi Campbell, ünlü kozmetik markası Nars Radiance Repowered'in yüzü oldu. Markanın 2019 yaz kampanyası için kamera karşısına geçen Campbell'in dört portreden oluşan bir fotoğraf dizisi çekildi.Çekimin kamera arkası görüntüleri ise adeta yürek hoplattı.

   48 yaşındaki top modelin üstsüz bir şekilde verdiği pozlar gündem konusu oldu.Yaşına rağmen kusursuz fiziği ile pek çok kadına taş çıkaracak fitliğe sahip olan Campbell, podyumları bırakmasına rağmen mankenlik yaptığı dönemlerdeki görüntüsünü korumayı başarmış.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Naomi CambellÜstsüz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.