Ünlü oyuncu seks tarikatı bağlantısı nedeniyle gözaltına alındı

Ünlü oyuncu seks tarikatı bağlantısı nedeniyle amerikada gözaltına alındı.

21 Nisan 2018 Cumartesi 06:02
Ünlü oyuncu seks tarikatı bağlantısı nedeniyle gözaltına alındı






Ünlü oyuncu seks tarikatı bağlantısı nedeniyle gözaltına alındı

   Ünlü oyuncu seks tarikatı bağlantısı nedeniyle amerikada gözaltına alındı.Yayınlandığı dönemde Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesine sahip Smallville dizisinin yıldızı 35 yaşındaki Allison Mack FBI tarafından seks tarikatı bağlantısı nedeniyle gözaltına alındı.Bir dönem ülkemizde de yayınlanan Smallville isimli dizinin yıldızı Allison Mack'in seks tarikatının üst düzey isimlerinden olduğu ortaya çıktı.

   Mack'in örgütte genç kadınları seks kölesi olarak tarikata dahil etme görevini yerine getirdiği ve onlara video ve fotoğraf kaydıyla şantaj yaptığı belirtildi.TMZ'de yer alan habere göre, Mack'in tarikatta bir görevinin de kadın seks kölelerinin tarikatın yöneticisine her zaman itaat etmelerini sağlamak olduğu ortaya çıktı.

   Seks kölesi olarak kullanılan kadınların cinsel verimliliği azalana kadar aç bırakıldığı açıklandı. ABD'li federal yetkililer Mack'in kefalet bedelinin çok yüksek olacağını talep etti. Mack'in tutuklanması durumunda 15 ila müebbet hapis cezası arasında bir cezaya çarptırılabileceği gelen bilgiler arasında.

Posta

Anahtar Kelimeler:
Seks TarikatıAllison Mack
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.