Ünlü sanatçının arabası bıçaklandı

Sosyal medya hesabından günlerdir örgütlü ve aralıksız bir saldırı altında olduğunu söyleyen Gülben Ergen hesabından yaşadıklarını anlatan uzun bir paylaşımda bulundu.

06 Ekim 2017 Cuma 20:27
Ünlü sanatçının arabası bıçaklandı






Ünlü sanatçının arabası bıçaklandı

    Sosyal medya hesabından günlerdir örgütlü ve aralıksız bir saldırı altında olduğunu söyleyen Gülben Ergen hesabından yaşadıklarını anlatan uzun bir paylaşımda bulundu.Gülben Ergen ayrıca paylaşımının son satırında ‘Örgütlü bir şekilde birleşerek suç işleyen’ ifadeleriyle adeta eski kocası Erhan Çelik ve Yeşim Salkım arasında olduğu iddia edilen ittifaka da göndermede bulundu.

İşte Ergen’in o paylaşımı:

“Günlerdir örgütlü aralıksız bir saldırı altındayım… Hangi ara bir kadını evlat üzerinden acıtabilmek normalleşti bu kadar? Hangi ara sözlü saldırının ötesinde haneye girip araba bıçaklayacak kadar sevilir oldu şiddet? Ne kadar soğuk ve korkutucu bir durum olduğunu tahmin edebilirsiniz… İşimi özenle yapmaya devam ederek sustum ve bekledim. Yapan bulundu, bilirkişi tarafından kimliği tespit edildi; bunlar günler, geceler aldı… Sağlıklı ve dürüst bir diyalog ortamı oluştuğunda benim de edecek bir iki kelamım olur elbet, gerek duyarsam konuşurum. Önce hukuk… Adaletin terazisi bir tartsın bakalım. Hukuken örgütlü bir şekilde, birleşerek suç işleyen herkese ‘Aile Mahkemesi” “Sulh Ceza Mahkemesi” “Savcılıklar” nezninde bu kişiler hakkında gereken kararlar alınmıştır. Alınmaya da devam edecektir.

Anahtar Kelimeler:
Gülben Ergen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.