Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez yeni filminde striptizciyi canlandıracak

49 yaşındaki ünlü şarkıcı Jennifer Lopez yeni filmi için start aldı

18 Şubat 2019 Pazartesi 15:59
Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez yeni filminde striptizciyi canlandıracak






Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez yeni filminde striptizciyi canlandıracak

   49 yaşındaki ünlü şarkıcı Jennifer Lopez yeni filmi için start aldı.Uzun zamandır sıkı bir diyet ve spor yapan Jennifer Lopez, meğer tüm bunları yakında çekimlerine başlanacak olan yeni filmi için yapıyormuş.Ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, uzun bir süredir hiç aksatmadan spor yapıyor, diyet uyguluyor. Hatta geçtiğimiz ay yaptığı 10 günlük şeker ve karbonhidrat diyetiyle gündeme gelmiş, hayran bırakacak bir vücuda sahip olmuştu.

   Lopez sağlıklı yaşam dışında meğer yaptığı diyet ve sporu yeni filmi için hızlandırmış… Yakında çekimlerine başlanacak olan film ile ilgili ilk kez Jimmy Kimmel'in programında konuşan Lopez, Hustlers adlı filmde bir striptiz dansçısını canlandıracağını açıkladı.Şeker diyeti yaparken çok zorlandığını söyleyen Lopez, “Sadece baş ağrınız olmuyor, başka bir gerçeklikte ya da evrende gibi hissediyorsunuz. Kendiniz gibi hissetmiyorsunuz. Şekere ne kadar alışık olduğunuzu fark ediyorsunuz” dedi.

   Rolüne hazırlanırken vücudunu yaraladığını da söyleyen Lopez, “Striptiz yapmak çok zor. Bunu yapan insanlara çok saygı duyuyorum” ifadesini kullandı.

(Sözcü)

Son Güncelleme: 18.02.2019 17:25
Anahtar Kelimeler:
Jennifer Lopez
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.