Ünlü şarkıcıdan oğluna unutulmaz hayat dersi

Türk pop müziğinde 1990'lı yılların ortasında fırtına gibi esen Bora Gencer, oğlu ile birlikte kullanmadığı giysileri Bomonti pazarında satışa çıkardı.. 

23 Nisan 2019 Salı 13:03
Ünlü şarkıcıdan oğluna unutulmaz hayat dersi






Ünlü şarkıcıdan oğluna unutulmaz hayat dersi


İstanbul'un ünlü ikinci el ve antika eşya satış pazarı Bomonti, ünlülerin kullanmadığı kıyafetleri için pazar haline geldi. Bir döneme damgasını vuran müzisyen Bora Gencer, oğlu Ayaz ve yeğeni ile birlikte kullanmadığı kıyafetlerini pazarda satışa çıkardı. Bit pazarı olarak kurulan daha sonra ünlülerin keşfetmesiyle adı sosyete pazarına çıkan Bomonti'de şarkıcılar, sinema ve tiyatro sanatçıları da sık sık boy gösteriyor. 

90'lı yıllara çıkardığı şarkılarla damgasını vuran pop müziğin ünlü ismi Bora Gencer, Şişli'de pazara çıktı. Ünlü sanatçıyı satış yaparken görenler gözlerine inanamadı. Usta sanatçı oğluna hayatın kolay olmadığını ve kolay para kazanılmadığını göstermek için pazara çıktığını söyledi.

"HER HAFTA ORAYA GİDECEĞİM"

Bomonti Pazarı'nda satış yapıp 20 TL kazanan Gencer, şunları söyledi; Aslında pazarı ben açmadım. Abim İlhan Gencer'in kızı Merve Gencer açtı. Ben de ona desteğe gittim oğlum ile birlikte. Kullanmadığım kıyafetlerimi götürdüm. Bundan sonra her hafta gideceğim oraya… İki tane ayakkabım satıldı 20 liradan. O parayla da oğluma klavye falan aldık. Ben de bir anahtarlık aldım. Oğlumu da yanımda götürdüm çünkü hayatın kolay olmadığını, kolay para kazanılmadığını görsün istedim."

Son Güncelleme: 23.04.2019 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.