Ünlü sporcu cinsel ilişki sırasında felç geçirdi

Amerikalı sporcu Jerry  Lawler kız arkadaşıyla cinsel ilişki sırasında felç geçirdi

17 Nisan 2018 Salı 14:32
Ünlü sporcu cinsel ilişki sırasında felç geçirdi






Ünlü sporcu cinsel ilişki sırasında felç geçirdi

    Amerikalı sporcu Jerry  Lawler kız arkadaşıyla cinsel ilişki sırasında felç geçirdi.Amerikan güreşinin efsane sporcularından olan 68 yaşındaki Jerry 'Kral' Lawler, 29 yaşındaki sevgilisi ile ilişkiye girdiği sırada hayatının şokunu yaşadı.

 

    2012 yılında duş aldığı sırada kalp krizi geçirerek aktif spor hayatını sonlandıran Jerry Lawler, şimdi ise başka bir şok yaşadı. Sevgilisi ile birlikte romantik bir akşam yemeğinden sonra odasına giden Lawler, hayatının en büyük şoklarından birini yaşadı. 68 yaşındaki efsane sporcu, yaşadığı olayı şu sözlerler anlattı: “İlişkiye girdiğimiz sırada bir anda kaltım ve Lauryn’e hiçbir şey hissetmediğini söyledim. Önce hiçbir şey anlamadı, ben sonra yeniden ‘bir şey hissetmiyorum’ diyince doğrulup yüzüme baktı. Kısa süreli bir göz temasından sonra Lauryn ‘Aman tanıtım Lawler kalk ve hemen aynaya bak’ dedi. Koşarak banyoya gittim ve aynaya baktım. Ağzımın sağ tarafı çeneme kadar sarkmıştı, felç geçiriyordum. Bir süre hiçbir şey söyleyemeyen Lauryn daha sonra çığlık attı: “Aman tanrım, inme geçiriyorsun.”

   

   Sözcü'nün haberine göre daha sonra apar topar hastaneye kaldırılan Lawler hemen yoğun bakıma alındı. 2 gün boyunca hiç konuşamayan Lawler, iyileşerek hastaneden taburcu edildi.

Anahtar Kelimeler:
Jerry  Lawler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.