Ünlü sunucu çıplak fotoğrafı paylaştı

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil sosyal medya hesabından çıplak fotoğraf paylaştı.

22 Aralık 2017 Cuma 19:07
 Ünlü sunucu çıplak fotoğrafı paylaştı






   Ünlü sunucu çıplak fotoğrafı paylaştı

   Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil sosyal medya hesabından çıplak fotoğraf paylaştı. Çapkınlıklarıyla gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, Instagram'dan yanlışlıkla yarı çıplak kadın fotoğrafı paylaştı. Mali, durumu fark edince hemen paylaşımı kaldırdı.Çapkınlıklarıyla sık sık gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, bu sefer çok fena yakalandı. Sosyal medya hesabının hikaye kısmından yanlışlıkla bir kadına ait fotoğraf paylaştı.

    Sık sık kadınlarla görüntülenen Mehmet Erbil, son olarak sevgili krizinde kız arkadaşının hamile olması günlerce konuşulmuştu. Mehmet Ali Erbil, yanlışlıkla üzerinde sadece iç çamaşırı olan kadının fotoğrafını paylaştı. Daha sonra ise yaptığı hatayı anlayan Mehmet Ali Erbil, fotoğrafı kısa bir süre içerisinde sosyal medya hesabından kaldırdı.

Sözcü

Son Güncelleme: 22.12.2017 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.