Ünlülerin dans hocası: Sanatçılar, dansa fazla odaklanamıyor

POP müzikte bugüne kadar birçok ünlü sanatçıya dans dersi veren Ömer Yeşilbaş, Türkiye’deki sanatçıların arkalarında sağlam bir proje ekibi olmadığı için dansa çok fazla odaklanamadıklarını söyledi. Ömer Yeşilbaş, son olarak...

01 Şubat 2015 Pazar 10:44
Ünlülerin dans hocası: Sanatçılar, dansa fazla odaklanamıyor






Ünlülerin dans hocası: Sanatçılar, dansa fazla odaklanamıyor

POP müzikte bugüne kadar birçok ünlü sanatçıya dans dersi veren Ömer Yeşilbaş, Türkiye’deki sanatçıların arkalarında sağlam bir proje ekibi olmadığı için dansa çok fazla odaklanamadıklarını söyledi.
Ömer Yeşilbaş, son olarak sahnede süprizler hazırlamak istediğini belirten oyuncu- şarkıcı Ayshe’yi yeni klibi için dans çalıştırırken, genç sanatçının başarılı olduğunu söyledi. Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4’te yayınlanan 'Turki Ekstra' programında bugüne kadar yetenekli birçok sanatçı ile çalıştığını anlatırken Türk sanatçılar ile ilgili genel değerlendirme yapan Yeşilbaş, şöyle konuştu:
"Ülkemizdeki sanatçılarımızın çoğu kafaları çok dolu olduğu, arkalarında da sağlam bir proje ekip olmadığı için dansa çok fazla odaklanamıyorlar. Bugüne kadar en verimli sonuç aldığımız sanatçılardan biri Murat Dalkılıç oldu. Bir sanatçı kendisini derslere ne kadar çok verebiliyorsa o kadar fazla başarılı olabiliyor. Bengü ile çok iyiydik. Gülşen hanım da kendisini çok iyi geliştirdi."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.