Usta sunucu da ödüllerini iade ediyor

Altın Kelebek Ödüllerine bir tepki de usta sunucu Mehmet Ali Erbil’den geldi.Mehmet Ali Erbil Söylemezsem Olmaz  tv programına telefonla katılarak Altın Kelebek Ödül Törenini eleştirdi ve aldığım ödülleri geri vereceğini söyledi.

15 Kasım 2016 Salı 19:59
Usta sunucu da ödüllerini iade ediyor






  Usta sunucu da ödüllerini iade ediyor
    
Altın Kelebek Ödüllerine bir tepki de usta sunucu Mehmet Ali Erbil’den geldi.Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcılarının Altın kelebek Ödüllerini iade etmelerinden sonra usta sunucu Mehmet Ali Erbil Söylemezsem Olmaz  tv programına telefonla katılarak Altın Kelebek Ödül Törenini eleştirdi ve aldığım ödülleri geri vereceğini söyledi.

   Mehmet Ali Erbil Altın Kelebek Ödül Törenine davet edildiğini ancak kendisinin bu davete katılmadığını söyledi.Altın Kelebek Ödül Töreninde verilen ödüllerin halk oylaması ile verildiğinin yalan olduğunu söyleyen Mehmet Ali Erbil konu hakkında şunları söyledi:
“Bu ödüllerin halk oylaması ile verildiği yalan! Milleti kandırıp oy verdirtiyorlar ama sonra asıl kararı kendileri veriyorlar! Artık birilerinin gerçekleri söylemesi gerekiyor. Hürriyet gazetesinde egolarına hakim olamayan iki kişi var; Fikret Ercan ve Ertuğrul Özkök! Ödülleri kafalarına göre veriyorlar. Bugüne kadar aldığım tüm Altın Kelebek ödüllerini iade edeceğim!”

 
Son Güncelleme: 15.11.2016 22:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.