Ütopya'da taraftarlar Acun'a ateş püskürdü

Ekranların sevilen yarışma programı Ütopya'nın final gecesi izleyenler büyük hayal kırıklığı yaşadı. Sonucu sanki önceden belli bir yarışmada kullanıldığını hisseden izleyiciler Acun'a kırgın....

22 Eylül 2015 Salı 01:12
Ütopya'da taraftarlar Acun'a ateş püskürdü






Ütopya'da taraftarlar Acun'a ateş püskürdü

Yapımcılığını Acun Medya’nın üstlendiği yarışma programı Ütopya'da geçen akşam final heyecanı yaşandı. 1 yıllık maceranın sonunda yarışmayı Tuncay Kes kazandı. Yarışmacı Semih ile girdiği 3 oylamadan 2'sini kazanan Tuncay, Ütopya kasasında biriken 438 bin liralık büyük para ödülünün sahibi olması ortalığı karıştırdı.

Ütopya kim kazandı, Ütopya Tuncay Kes

SEMİH TARAFTARLARI ACUN’A ÖFKELİ

Final gazete satışları, SMS oylaması ve eski Ütopya yarışmacılarının kullandığı oylar şampiyonu belirleyecekti. Bu 3 oylamadan 2'sini kazanan şampiyon olacak ve Ütopya kasasında biriken paranın yarısını kazanacaktı.
Semih ve arkadaşları birçok Ütopya yarışmacısını eleyerek onların düşmanlığını kazandıkları için, Semih’in eski Ütopya yarışmacılarının kullandığı oyları kaybedeceği ve final yarışına 1-0 yenik başlayacağını anlayan taraftarların yaptığı yorumlara ve uyarılara Acun ve ekibi kulaklarını tıkadı.

Ütopya'da ilk oylama 26 eski yarışmacı arasında yapıldı ve sonuç beklenildiği gibi Tuncay Kes , Semih Öztürk'ü sollayarak birinci çıktı. Tuncay Kes ilk oylamayı Semih karşısında 14 oyla kazandı.

TUNCAY TEK BİR OYLAMA İLE KAZANDI

Semih’i sevenler bu oylamayı kazamayacağımızı zaten biliyorduk. Tuncay taraftarları bütün güçleri ile tek SMS oylamasına yüklenerek yarışmayı kazandılar. Böyle adaletsiz bir oylama yaptıran Acun Ilıcalı ve Ekibi bizim çabalarımızı, uykusuz gecelerimizi, paralarımızı heba etmiştir. Şimdi Acun “YARIŞMANIN FORMATI BÖYLE” diyerek olaydan sıyrılmaya çalışacak.

İnternet sitesinden bile para vererek seyrettiğimiz yarışmaya gönderdiğimiz Gazete satışı ve SMS oylarının paralarının yarısı Tuncay’a ödül parası yarısı ise Acun’un cebine girmesi bizleri çok üzdü.

Bundan sonra Acun’un hiçbir programına “bir kuruşluk” SMS görmeyeceğim diyen taraftarlar. Semih bizim gönüllerimizin şampiyonudur dediler.
Son Güncelleme: 22.09.2015 01:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.