Verdiği cevapla takipçilerini kızdırdı

 Sanatçı Lerzan Mutlu sosyal medyadan paylaşımda bulunduğu fotoğrafına yorum yapan takipçilerine vediği yanıt tepki çekti.

26 Mayıs 2018 Cumartesi 12:48
Verdiği cevapla takipçilerini kızdırdı






Verdiği cevapla takipçilerini kızdırdı

   Sanatçı Lerzan Mutlu sosyal medyadan paylaşımda bulunduğu fotoğrafına yorum yapan takipçilerine vediği yanıt tepki çekti. Lerzan Mutlu, sosyal medya hesabından annesiyle birlikte olduğu bir fotoğrafı paylaştı gelen yorum karşısında sert tepki verdi.Şarkıcı Lerzan Mutlu, annesi ile birlikte olduğu bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Lerzan Mutlu’nun tercih ettiği kıyafet bir takipçisinin dikkatini çekti. Sosyal medya kullanıcı bir genç kız, Mutlu’nun paylaşımının altına, “O ayakkabıyla o kürkün ne alakası var? 3 dakikadır ona bakıyorum” mesajını yazdı.

   Lerzan Mutlu ise, “Ben de üç dakikadır o suratın içinde niye beyin yok ona bakıyorum” şeklinde sert bir cevap yazdı. Bunun üzerine Lerzan Mutlu’nun verdiği cevap takipçilerini kızdırdı. Şarkıcı sert yorumlar aldı.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Lerzan Mutlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.