Verdiği pozlarla konuşulan bayan hakem

Brezilyalı bayan hakem Fermanda Colombo sahada başarılı maç yönetimi dışında sosyal medyada da verdiği seksi pozlarla konuşulmaya başladı.

21 Aralık 2017 Perşembe 08:59
Verdiği pozlarla konuşulan bayan hakem






Verdiği pozlarla konuşulan bayan hakem

   Brezilyalı bayan hakem Fermanda Colombo sahada başarılı maç yönetimi dışında sosyal medyada da verdiği seksi pozlarla konuşulmaya başladı.Brezilyalı hakem Fernanda Colombo Uliana, son dönemde verdiği pozlarla da gündeme gelmeye başladı.2014'te Brezilya Seri A’da Cruzeiro ve Atletico Mineiro derbisinde yardımcı hakemin tartışmalı ofsayt kararı kadar Cruzeiro yönetim ve taraftarının yardımcı hakeme tepkisi de konuşulmuştu.Kadın yardımcı hakem Fernanda Colombo Uliana’nın Seri A’daki ilk maçnda son dakikada 2-1 yenilen Cruzeiro beraberlik fırsatı yakaladı; ama Uliana ofsayt bayrağı kaldırarak gündem olmuştu.Uliana'nun futbol sahasında verdiği kararlar tartışılsa da pozları sosyal medyada çok konuşuluyor.

Posta

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.