Yağmur Aşık: Emre adice oyun oynadı

Eski milli futbolcu Emra Aşık'ın eşi Yağmur Aşık'ın başı dertte. Eşinin 'Nafaka ödememek için adice oyun oynadı' diyerek kendini savunan Yağmur Aşık eşinin FETÖ üyeli olduğunu iddia etmişti.

27 Şubat 2019 Çarşamba 21:41
Yağmur Aşık: Emre adice oyun oynadı






Yağmur Aşık: Emre adice oyun oynadı

Boşanma davası öncesi yabancı bir erkekle sabaha karşı görüntülenen Yağmur Aşık'ın görüntüleri ortalığı karıştırdı. Emre Aşık, sabaha karşı bir erkekle yakalanan eşi Yağmur Aşık’a boşanma ve zina davası açtı. Eski futbolcu, üç çocuğun velayetini istedi. Eşi de ‘Emre, bana adi bir oyun oynadı’ dedi.
Eski futbolcu Emre Aşık ile eşi Yağmur Aşık arasındaki ihanet krizi büyüdü. Emre Aşık, Yağmur Hanım'ın Etiler'deki bir mekanda Mustafa adlı evli erkekle sarmaş dolaş yakalanmasını affetmedi. 

Aşık, 3 çocuğunun annesi olan 6 yıllık eşine önceki gün boşanma davası açtı. Eski futbolcunun avukatı Funda Alp, dün davanın zina, haysiyetsiz yaşam sürme, onur kırıcı davranışlar ve şiddetli geçimsizlik sebebiyle açıldığını belirtti. 

Aşık'ın avukatı "Olaya ait basındaki görüntülerin dışında o gecede farklı açıdan çekilmiş görüntüler tespit ettik. 


Mustafa Bey'in Yağmur Hanım'ın beline sarıldığı ve ikilinin neredeyse yanak yanağa olduğu görüntüler var. Bu yüzden araştırma yaptık ve daha sonra dava açmaya karar verdik" dedi. 


İhaneti kare kare belgelenen Yağmur Aşık ise suçlamayı reddetti. Yağmur Aşık, "Eşim bana nafaka ödememek için adice bir oyun oynadı" savunması yaptı. Bu arada Emre Aşık, avukatı aracılığıyla da üç çocuğunun velayetini talep edeceğini açıkladı. Yağmur Aşık, boşanmak isteyen eşini FETÖ üyesi olmakla suçlamış daha sonra şikayetini geri çekmişti. (Takvim) 

Anahtar Kelimeler:
Yağmur Aşık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.