Yandex'ten Haydar Dümen Asena'lı kampanya

Yandex arama deneyimini, Haydar Dümen ve Asena ile yeni bir reklam kampanyası başlatıyor.

16 Nisan 2015 Perşembe 11:47
Yandex'ten Haydar Dümen Asena'lı kampanya






Yandex'ten Haydar Dümen Asena'lı kampanya

Stratejisinin temeline yerelleşme kavramını yerleştiren ve bu doğrultuda Türkiye’ye özgü hizmetler sunan Yandex, kullanıcıların gerçek arama deneyimlerinden yola çıkarak arama çözümlerini sürekli geliştiriyor. Türkiye pazarına girdikten sonra aradan geçen yaklaşık 4 yılın ardından arama performansıyla “Türkiye’nin aradığı arama motoru” haline gelen  Yandex, yeni reklam kampanyasıyla insanların hayatını nasıl kolaylaştırdığını vurguluyor.

Türkiye’de faaliyet göstermeye başladığı günden beri yerelleşme kavramını stratejisinin merkezine yerleştiren Yandex, yeni reklam kampanyasında, kullanıcıların gerçek arama deneyimlerinden yola çıkılarak geliştirilen hizmetlerinin kullanıcıların hayatını nasıl kolaylaştırdığını gözler önüne seriyor. Haydar Dümen ve Asena gibi ünlü isimlerin rol aldığı, Rafineri imzasını taşıyan yeni reklam filmlerinde Yandex arama deneyiminin sunduğu kolaylıklar vurgulanıyor. Haydar Dümen ve Asena’yla dikkat çeken Yandex reklamlarının üçüncü filminde ise Eda Taşpınar yer alıyor.

Yandex Kullan Bilgiye Hemen Ulaş

Trafik, döviz kuru, hava durumu, video gibi sıkça aranan konuları arama çubuğunda arama yapmaya başlandığı anda yanıtlayan Yandex, kullanıcıların günlük arama ihtiyaçlarına olabilecek en hızlı şekilde cevap veriyor.  Türkiye’ye özgü hizmetleri ile “Türkiye’nin aradığı arama motoru” olan Yandex, kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik en hızlı çözümleri sunmaya devam edecek.

Künye:

MÜŞTERİ: Özge Özcan, Çağdaş Önen

MARKA: Yandex

ADI: Türkiye’nin Aradığı Arama Moturu Yandex

SÜRE / BOYUT: 38” ve 34”

İLK YAYIN TARİHİ: 13.04.2014

REKLAM AJANSI: Rafineri

YARATICI YÖNETMEN: Emre Kaplan

METİN YAZARI: Can Erdoğan, Sezer Üstüngel, Özge Yalçın

SANAT YÖNETMENİ: Yiğit Gümüş

MARKA TAKIMI: Melike Karamehmetoğlu, Ecem Gök

STRATEJİK PLANLAMA: Canan Pehlivanoğlu, Tuna Öngü

AJANS PRODÜKTÖRÜ: Kerem İlbeyli, Levent Köstepen, Ferhat Düzlü

YAPIM ŞİRKETİ: Depo Film

YÖNETMEN:  İlkay Kopan

MÜZİK: Jingle Jackson
Son Güncelleme: 16.04.2015 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.