Yaptığı paylaşımına ilginç yorum ” Yonca 25’lik açı bulmuş”

 Şarkıcı Yonca Evcimik (54) yıllara adeta meydan okumaya devam ediyor

03 Mayıs 2018 Perşembe 09:35
Yaptığı paylaşımına ilginç yorum ” Yonca 25’lik açı bulmuş”






Yaptığı paylaşımına ilginç yorum ” Yonca 25’lik açı bulmuş”

   Şarkıcı Yonca Evcimik (54) yıllara adeta meydan okumaya devam ediyor.Şarkıcı Yonca Evcimik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yine takipçilerini şaşırtmayı başardı.Kariyerine kabarelerde dansçılık ve oyunculuk yaparak başlayan ve sonrasında çıkardığı albümlerle 90’lı yıllara damga vuran şarkıcı Yonca Evcimik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını bir kez daha şaşırttı.

   Boş vaktinin neredeyse tamamını dansa ayıran ve bu yüzden de fit bir vücuda sahip olan 54 yaşındaki Yonca Evcimik paylaştığı selfie ile adeta gençlik yıllarına götürdü. Paylaşımından güneşli havanın tadını çıkardığı anlaşılan Evcimik, selfiesinin açısı üzerine çok sayıda yorum aldı. Hatta bir takipçisi Yonca Evcimik’in çok genç göründüğünü ima ederek; ” Yonca 25’lik açı bulmuş” şeklinde bir yorumda bulundu.

Sözcü

Son Güncelleme: 03.05.2018 06:40
Anahtar Kelimeler:
Yonca Evcimik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.