Yarışmadan kazandığı aracını satıyor

Ben Bilmem Eşim Bilir Yarımasından otomobil kazanan oyuncu Akasya Aslıtürkmen sıfır km aracını satıyor.

09 Ekim 2017 Pazartesi 12:20
Yarışmadan kazandığı aracını satıyor






  Yarışmadan kazandığı aracını satıyor

   Ben Bilmem Eşim Bilir Yarımasından otomobil kazanan oyuncu Akasya Aslıtürkmen sıfır km aracını satıyor.Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasından kazandıkları arabayı satılığa çıkaran Akasya Asıltürkmen ve eşi Serdar Özerman, açıklama kısmına "Pazarlık ve takas için aramayın" notunu düştü.Haziran ayında Ben Bilmem Eşim Bilir'e katılan oyuncu Akasya Asıltürkmen ve eşi Serdar Özerman, yarışmadan kazandıkları son model aracı internette satılığa çıkardı.  

    Suzuki marka araç için 85 bin lira isteyen Serdar Özerman, verdiği ilanın açıklama kısmına şöyle yazdı: "Yarışmadan kazanıldı. İhtiyaç fazlası olduğu için satılık. Pazarlık ve takas için aramayın."  Akasya Asıltürkmen 2016 yılının kasım ayında anne oldu. Akasya Asıltürkmen'in kızının adı Pera.

Haberler

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.