Yaşar Alptekin evlendi, nikah fotoğrafları tartışma konusu oldu

Bir döneme Lambada Dansı ile damgasını vuran, eski manken ve sinema oyuncusu Yaşar Alptekin ikinci kez evlendi. Alptekin'in dini nikah töreni sırasında giydiği Malezya - Arap kültürüne has kıyafetleriyle dikkat dikkat çekti...

16 Kasım 2015 Pazartesi 15:00
Yaşar Alptekin evlendi, nikah fotoğrafları tartışma konusu oldu






Yaşar Alptekin evlendi, nikah fotoğrafları tartışma konusu oldu

Eski manken ve film oyuncusu Yaşar Alptekin ikinci kez dünya evine girdi. Dini usullere göre yapılan törende Alptekin ve eşi Arap - Malezya kültürüne uygun kıyafetler giymesi dikkat çekti.

Yaşar Alptekin, evlilik haberini sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Alptekin Facebook hesabından, ”Allahın emrine uyduk. Mutlu bir yuva kurduk Allah'tan saadet diliyoruz. Nikahımıza teşrif edenlerden Rabbim razı olsun” paylaşımını yaptı.Yaşar Alptekin'in ilk evliliğinden 22 yaşında olan Ayris Alptekin adında bir kızı bulunuyor.

Tekirdağ Şarköy doğumlu Yaşar Alptekin erken yaşlarda mankenliğe başladı. Dansçı ve oyuncu kişiliği ile podyumlardda kendine yer buldu. Çok sayıda dizi ve sinema filmlerinde oynadığı rollerle hemen fark edildi; özellikle Lambada (Gençlik Ateşi) filmiyle hem oyuncu hem dansçı kimliğiyle ön plana çıktı. Bazı özel TV kanallarında çeşitli tanıtım filmlerinde yer aldı.

Son Güncelleme: 16.11.2015 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kim_han_bulur 2020-12-17 23:27:55

Orasını burasını gösterseler daha mı iyiydi? Bırakın herkes istediği gibi giyinsin