Yatakta AB'nin en mutsuzu Alman kadınlar çıktı..

Focus dergisinde yayınlanan bir habere göre, NetMoms adlı İnternet sitesinin yaptırdığı ankette Alman kadınlarının yüzde 35'inin partneriyle haftada bir kez seks yaptıkları belirtildi.

15 Kasım 2014 Cumartesi 20:55
Yatakta AB'nin en mutsuzu Alman kadınlar çıktı..






Almanya’da her üç kadından birinin cinsel yaşamından memnun olmadığı ortaya çıktı. Focus dergisinde yayınlanan bir habere göre, NetMoms adlı İnternet sitesinin yaptırdığı ankette Alman kadınlarının yüzde 35'inin partneriyle haftada bir kez seks yaptıkları belirtildi. Üç bin kadınla yapılan ankette, kadınların yüzde 33'ü partneriyle yaptıkları seksten memnun kalmadıklarını söyledi.
İlişkileri iki yıldan az süren kadınların yüzde 42’si cinsel yaşamından memnun olduklarını ifade ederken, ilişki süresi 5 yıla çıkınca bu oran yüzde 16’ya düşüyor. Araştırmada, cinsel yaşamından memnuniyetin evli veya nikahsız beraber yaşayan çiftler arasında fark göstermediği ortaya çıktı.

Ayrıca her üç yatak odasından birinde seks yapma süresinin ortalama 10 kadar sürdüğü belirtilirken, ankete katılanlar sürenin memnuniyet konusunda etkisi olmadığını söylediler.

Ankete katılanların yüzde 57’si partnerlerinin seks konusundaki isteklerini yerine getirdiklerini, yüzde 5'i ise kesinlikle cinsel isteklerinin dikkate alınmadığını belirtti. DHA

Son Güncelleme: 15.11.2014 20:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.