Yataktan çıkmadan 2 buçuk milyon beğeni aldı

Sosyal medya fenomeni Kim Kardashian son paylaşımı ile milyonlarca beğeni aldı.

10 Temmuz 2018 Salı 08:15
Yataktan çıkmadan 2 buçuk milyon beğeni aldı






Yataktan çıkmadan 2 buçuk milyon beğeni aldı

   Sosyal medya fenomeni Kim Kardashian son paylaşımı ile milyonlarca beğeni aldı.Amerika televizyonlarının fenomen yüzlerinden Kim Kardashian sosyal medya paylaşımlarıyla adeta olay yaratıyor.zel hayatıyla ilgili pek çok detayı kameralar karşısında yaşamaktan geri durmayan ve popülaritesi artarken bir yandan da ticaret sektöründe boy gösteren Kim Kardashian sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

    114 milyon takipçisi olan Kim Kardashian kimi zaman hesabından yeni parfümünün şişesini paylaşırken kimi zaman da bir aile pozuyla sevenlerinin karşısına çıkıyor. Kardashian’ın son paylaşımı ise evinin yatağındayken çekilmiş bir kare oldu. ‘Pazartesi sabahı’ notuyla yaptığı paylaşım, 2 buçuk milyon beğeni alırken böylesi bir şöhretin daha yataktan çıkmadan milyonlarca beğeniyi alabildiğini gösterdi.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Kim Kardashian
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.