Yeşim Salkım, bir döneme damgasını vuran olayları anlattı

Ünlü sanatçı Yeşim Salkım, yıllar sonra Gülben Ergen'in de aralarında bulunduğu çok sayıda şarkıcıyı sert bir dille eleştirdi.

23 Eylül 2017 Cumartesi 10:06
Yeşim Salkım, bir döneme damgasını vuran olayları anlattı






Yeşim Salkım, bir döneme damgasını vuran olayları anlattı


Ünlü sanatçı Yeşim Salkım ile şarkıcı Gülben Ergen arasındaki çeyrek asırlık kavga yeniden başladı. #kocamaDokunma etiketiyle sosyal medyayı sallayan tartışmada söylenen sözler, kavgayı alevlendirecek cinsten. Yeşil Salkım katıldığı TV programında  "Onun kasetlerini ilk gören kişi benim. Ben otel odalarında basılmadım, onun gibi kimsenin metresi olmadım" diyerek ağır açıklamalarda bulundu.


Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz'a katılan Yeşim Salkım sosyal medyada paylaştığı "Dışı şahane, içi herhane olupta başımıza ahlak bekçisi kesilenler bu parmaklar sizin için" sözlerine açıklık getirdi. 

O YAZI GÜLBEN DEĞİL MEDYA KARTELLERİ İLE İLGİLİ

Paylaştığı yazının medya kartelleriyle ilgili olduğunu Gülben Ergenle alakası olmadığını söyledi. Seren Serengil gibi Yeşim Salkım’ın da yıllar önce evli olduğu Hakan Uzan’la boşanmalarının sebebi Gülben Ergen’di! Yeşim Salkım “Bugüne kadar sustum artık susmak istemiyorum. Gülben yüzünden bu ülkeden gitmek zorunda kaldım. Zamanında onun yüzünden çok veto yedim. O zamanki eşimle Gülben!in ilişkisi için dedektif tuttum. Bunlar yüzünden kanserin eşiğinden döndüm.” dedi. Gülben Ergen’in medya patronları aracılığıyla Seren Serengil’in de konuşmasını engellendiğini söyledi, Gülben Ergen’i ve Cengiz Semercioğlu’nu yerden yere vurdu…

BEN OTEL ODALARINDA BASILMADIM

Yeşim Salkım, evli bir işadamıyla ilişki yaşadığı iddiaları ve Seren Serengil’le girdiği polemikle gündemde olan meslektaşı Gülben Ergen’i topa tuttu

Yeşim Salkım, iki farklı magazin programına telefonla bağlandı. 

Ağlayan ve konuşurken sesi titreyen Salkım, “Onun kasetlerini ilk gören kişi benim. Ben otel odalarında basılmadım, onun gibi kimsenin metresi olmadım” sözleriyle eski eşi Hakan Uzan’dan boşanmasından sorumlu tuttuğu Gülben Ergen’i hedef aldı.

“O kadının başka bir yuva yıkmasına artık izin vermeyeceğim” diyen Salkım, sosyal medyada kendisini mahkemeye vereceğini açıklayan Ergen’e meydan okudu. 

Şarkıcı, “Bu dünya ikimize fazla kızım, büyük hesaplaşma başladı. Ölene kadar senin peşini bırakmayacağım. Senin ben nelerini dökeceğim ortaya!” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.