Yeşim Salkım "Varsın gişede çakılsın ahlakta dimdik ayaktayız çok şükür"

 Sanatçı Yeşim Salkım son oynadığı film beklenen gişe gelirini elde edemedi

21 Nisan 2018 Cumartesi 10:11
Yeşim Salkım "Varsın gişede çakılsın ahlakta dimdik ayaktayız çok şükür"






Yeşim Salkım "Varsın gişede çakılsın ahlakta dimdik ayaktayız çok şükür"

   Sanatçı Yeşim Salkım son oynadığı film beklenen gişe gelirini elde edemedi.Film hakkında yoğun eleştiriler alan Yeşim Salkım eleştirelere sert bir cevap verdi. Eğreti Gelin Ladik filminin başrol oyuncusu Yeşim Salkım, film hakkında yapılan kötü yorumlara "Yormayın o fındık beyninizi" diyerek cevap verdi.

   

   Oynadığı Eğreti Gelin Ladik filminin gişede istenilen ilgiyi görmemesinin ardından 'gişede çakıldı' yorumlarını okuyan Yeşim Salkım, eleştirilere sert dille yanıt verdi. Başrollerinde Yeşim Salkım, Hakan Eren, Ali Ekberol, Sevinç Meşe, İlkay Kayku ve Şükran Kozalı gibi isimlerin yer aldığı Eğreti Gelin Ladik filmi 13 Nisan'da vizyona girdi. 34 salonda gösterime giren filmi ilk 3 günde sadece 796 kişi izledi, 10.745 TL'lik hasılat yaptı.

     Biz festival filmi çektik' diyen Yeşim Salkım, sosyal medya hesabından yayınladığı videonun altına şunları yazdı: "Varsın gişede çakılsın ahlakta dimdik ayaktayız çok şükür. Sinema sanatı bilmeyen hadsizlere cevaben bu; siz kim film eleştirmeni olmak kim, gitseniz ne yazar?Sizin gibilerin bu konuda bilgisi uyduruk aşk dizilerinden öteye gitmeyeceğinden yormayın o fındık kıvamında beyninizi, yazık zaten işlevi yok haydi."

   Öte yandan filmde rol alan Hakan Eren ile ilgili Yeşim Salkım, ''Hakan Eren'in performansı da şahane. 25 senelik arkadaşımla seviştim, bu kadar söyleyebilirim." demişti.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Yeşim Salkım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.