YouTube Fenomeni intihar etti, sosyal medya yastı

YouTube'da yer aldığı videolarla fenomen olan ve son olarak Recep İvedik 4 filminde oynayan Cem Korkmaz, intihar etti. Korkmaz'in intihar nedeni henüz bilinmiyor.

02 Kasım 2017 Perşembe 00:35
YouTube Fenomeni intihar etti, sosyal medya yastı






YouTube Fenomeni intihar etti, sosyal medya yastı

Türkiye'nin Youtube fenomenleri arasında yer alan ve bazı komedi filmlerinde rol alan Cem Korkmaz intihar ederek canına kıydı

Şahan Gökbakar'ın canlandırdığı Recep İvedik karakterinin 4 filminde de rol alan, oyuncu ve Youtuber Cem Korkmaz, Selami Ali Mahallesi Yüksel Sokak üzerindeki evinde bu akşam ölü bulundu. Kalorifer borusuna kendini asarak intihar ettiği ileri sürülen Cem Korkmaz'ın cesedi polis ve savcı incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.


Cem Korkmaz'ın ölüm haberi kısa sürede sosyal medyada yayılırken, Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz tarafından da doğrulandı.

Can Yılmaz, Twitter hesabı üzerinden yayınladığı mesajda "Sevgili Muhittin abimizin oğlu Cem Korkmaz’ın intihar haberi maalesef doğru. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır diliyorum." ifadesini kullandı.

ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN CEM KORKMAZ PAYLAŞIMI


Komedyen Şahan Gökbakar, Recep İvedik 4 filminde birlikte rol aldığı Cem Korkmaz'ın intihar etmesi üzerine Instagram hesabı üzerinden bir mesaj yayınladı.

Gökbakar, yayınladığı mesajda "Ahhhhh be güzel kardeşim...Hala inanamıyorum böyle bişey olduğuna.Anlayamıyorum!!! Acılı ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağolsun..." ifadelerini kullandı.


CEM KORKMAZ KİMDİR?
Cem Korkmaz 1987 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğrenimini Bursa'da tamamlamıştır. Eğitim hayatını Bursa Devlet Tiyatrosun'da eğitim alarak tamamlayan Cem Korkmaz, ilk olarak ünlü video platformu YouTube'da çeşitli kanallarda yayınladığı videolarla tanındı.

Bursa Devlet Tiyatrosu'nda eğitimini tamamlayan Cem Korkmaz, Ezgi Mola ve Murat Yıldırım'ın başrolde yer aldığı Kocan Kadar Konuş, Recep İvedik 4 ve 2008 yapımı AROG sinema filmlerinin oyuncu kadrosunda yer aldı. Dizi sektöründe de bulunan Cem Korkmaz, Diğer Yarım dizisinin oyuncu kadrosunda da yer almıştı.

Cem Korkmaz, aynı zamanda G.O.R.A filminde rol alan ve akıllara "Komutan Logar, bir cisim yaklaşıyor" repliğiyle kazınan oyuncu Muhittin Korkmaz'ın oğluydu.

 
İNTİHAR EDEN SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ
Daha önceden de sosyal medya fenomenleri çeşitli sebeplerden dolayı intihar etmişti.

Frank Wolf: 2013 yılında YouTube'da Frank Wolf adıyla tanınan ve 60 binden fazla abonesi olan 1993 doğumlu Francis Lapointe, 20 yaşında intihar etmişti. Gencecik yaşta hayata gözlerini yuman Frank Wolf, hayranları tarafından üzüntüyle anılıyor.

Freddy E: YouTube'da Jerk TV kanalının sahibi Freddy E, 2013 yılında intihar etti. Öldüğünde 22 yaşında olan hip-hop şarkıcısının intiharı, hayranlarını oldukça üzdü.

Daniel Kyre: 300 binden fazla takipçisi olan Daniel Kyre, 2015 yılında intihar girişiminde bulundu. Cyndago ismiyle adını duyuran genç adam hastanede iki gün ölüm kalım savaşı verdi. Ancak Youtube fenomeni hayatta kalmayı başaramadı.

Amanta Todd: Okul arkadaşlarının zorbalıklarına maruz kalan 15 yaşındaki Amanda Todd, yaşıtlarının kendisine karşı uyguladığı baskıya dayanamadı ve intihar etti. Arkadaşları tarafından kendisine yapılanları YouTube kanalında ifade eden genç kız, 2012 yılında intihar etti ve hayata gözlerini yumdu.

Justin Carmical: YouTube'da JewWario ismini kullanan ve videolar yükleyen Justin Carmical, 2014 yılında intihar etti. 30 bini aşkın takipçisi bulunan Justin Carmical'ın ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Nathan Wills: Nathan Wills, Paradigma ismiyle videolar paylaşan ve yayın yapıyordu. Sosyal medya fenomeni, genellikle kendi yaşamınadn kesitleri paylaşıyordu. Ancak Nathan Wills, 2012 yılında intihar ederek hayata gözlerini yumdu.

Elliot Rodger: On binlerce takipçisi bulunan YouTube fenomeni Elliot Rodger, 2014 yılında intihar etti. Elliot Rodger'ın ölümü sevenlerini bir hayli üzdü.

Son Güncelleme: 02.11.2017 00:56
Anahtar Kelimeler:
Cem Korkmaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.