Zeynep Alkan yaza merhaba dedi

Ünlü oyuncu Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili fotoğrafları ile yaza merhaba dedi

27 Mayıs 2018 Pazar 09:44
Zeynep Alkan yaza merhaba dedi






Zeynep Alkan yaza merhaba dedi

   Ünlü oyuncu Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili fotoğrafları ile yaza merhaba dedi.Malta'ya tatile giden oyuncu Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan sosyal medya hesabından sezonun ilk bikinili paylaşımını yaptı.

   Oyuncu Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör'ün kızları Zeynep Alkan renkli ve esprili kişiliğini, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gösteriyor. Çoğu zaman bu paylaşımları üzerinden haber de olan Zeynep Alkan bu kez çıktığı Malta tatilinden paylaştığı bikinili pozlarıyla haber oldu.

   Bir süredir arkadaşlarıyla birlikte Malta'da olan Zeynep Alkan sıcak havanın tadını çıkartıp denize girdi ve hesabından o anlara dair fotoğrafları paylaştı.

Haberler

Son Güncelleme: 27.05.2018 06:48
Anahtar Kelimeler:
Hamdi AlkanZeynep Alkan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.