Son Dakika Haberler
2017-12-23 21:45:32

Fenerbahçe Aykut Kocaman’la olmuyor

Tayfun Gökdeniz

23 Aralık 2017, 21:45

Fenerbahçe Aykut Kocaman’la olmuyor

   Fenerbahçe kulübü teknik Direktörü Aykut Kocaman’la istediği hedefleri tutturamaz.Aykut Hoca Fenerbahçe’nin istediği, beklediği teknik direktör değil.

   Lig yarışında kalma savaşı veren Konyaspor deplasmanına forvet oyuncuların yedek olarak sahaya çıkıyorsan sen maçı zaten kafadan kaybetmişsin demektir.Böyle bir durumu ne Fenerbahçe kulübü, ne de Fenerbahçe taraftarı kabul edemez.

   Konyaspor karşısında forvet oyuncularından yoksun çıkıyorsan zaten hedefin beraberlik.Gol yememek.Fenerbahçe gibi bir futbol kulübü böyle sahaya çıkarılmaz.Yedek kulübende 2 tane forvetin varsa ve sahaya onlardan yoksun çıkıyorsan bu Fenerbahçe taraftarının kabul edeceği  bir anlayış değildir.

  İkinci yarı forvet aldı ve yedek Alper’i aldı ama iş işten geçmişti.Genç Oguzhan’la başlamak ne demek.Gençlere fırsat verilecek ve verilmeli.Onlar Türk futboluna kazandırılmalı.Ancak yerinde ve zamanında oynatılarak.Lider olma şansı eline gelen bir Fenerbahçe’nin zor Konyaspor deplasmanında ilk onbirinde değil.Bu Oguzhan’ı da kaybetmek demektir.Fenerbahçe’nin 3 puana ihtiyacı olduğu dönemde böyle yanlış bir onbirle sahaya çıkmak akıl işi değil.

   Isla olmadık bir hata yüzünden takımını yenik duruma düşürdü.Mehmet beraberliği yakaladı.Dirar bu takımda asla oynayamaz ama nedense her zaman ilk onbirde.Bu gözlemlerimizi teknik heyet de görmeli.Zaten sıkıntı oradan başlıyor.

   Şimdi lig arasında Fenerbahçe çok iyi üç tane transfer yapmalı.Aykut Kocaman düşünce anlayışını geliştirmeli.Fenerbahçe teknik direktörü nasıl düşünmesi gerekiyorsa onun gibi düşünmeye başlamalı.

  Zira Fenerbahçe aynen Barcelona,Real Madrid,Manu,İnter gibi dünya devi takımlarla aynı konumda, ama futbol anlayışı olarak onlardan çok uzakta.

   Umarız lige verilen bu arada bu yaptığımız tespitler dikkate alınır ve keyif veren bir Fenerbahçe seyrederiz.Herkese mutlu yıllar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.