Merhaba Sevgili Dostlar.

Bugün sevgili Tayfun Gökdeniz kardeşimin isteği ile bundan böyle bu köşede Allah nasip ederse benim birkaç karalama yazılarım olacak.

Zaman zaman siyasi,bazen futbolu,bazen İstanbulun trafik ve yol sorunlarını,kimi zaman bozuk yapılaşmaları vs. ve birde kurucusu olduğum ve halen başkan yardımcılığını yaptığım Sevgi Mağazası Yardımlaşma ve Dayanışma derneğinin faaliyetlerini sizlere aktaracağım.

Bu ilk yazımdada derneğimizin bir faaliyetini size aktarmak istiyorum.

Kısaca Sevgi Mağazası “SEVGİ MAĞAZASI YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ”ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak giyim,yiyecek vs.dağıtan Kadıköy de kurulu bir dernektir.Dernek hakkında geniş bilgi almak isterseniz www.sevgimagazasi.org sitesinden inceleyebilirsiniz.

Zaman zaman derneğimizin hiçbir siyasi partiye,basın gurubuna ve cemaatlere bağlı kalmadan yaşayabilmesi için etkinlikler düzenlemekteyiz.İşte 19.Nisan.2015 Pazar günü derneğimiz yararına başkanımız Sn.Fazilet Şahin in organize ettiği sabah kahvaltısında Nakkaştepe Bidge restaurant da  birarada olacağız.

Teşrifleriniz halinde orada derneğimiz hakkındada bilgi alabileceğinizi sizlere sunar ve yazılarıma böyle bir giriş yaptığım için herkesten özür dilerim.Ancak zaman çok kısa olduğu için acilen bu yazıyı yazabildim.Sevgi ve sağlıkla kalın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin TURAN 2015-04-18 14:02:42

kardeşim..bir müzisyen olarak yazına başlarken zaman zaman siyasi,bazen futbolu,bazen i̇stanbul'un trafik ve yol sorunlarını,kimi zaman bozuk yapılaşmaları vs. ni̇n yaninda müzi̇ği̇,bi̇zleri̇,grup caash'yillarin dostluk ve bi̇rli̇kteli̇ği̇ndende bahsetmeni̇ i̇steri̇m.