Son dönemde özellikle ülkemizin Doğu ve Güneydoğusunda yaşananların iç siyaset malzemesi yapılmadan iktidarı muhalefeti omuz omuza hareket edip ülkeye sahip çıkmak zorundalar. Kim ben bu ülkenin vatandaşıyım, bu toprağın insanıyım, sahibiyim, bu vatan benim ve bu vatanın evladıyım, cani gönülden ay yıldızlı bayrak benim ülkemin bayrağıdır ve beni temsil ediyor diyen herkes artık kavgayı bırakıp bu ülkenin bütünlüğüne göz diken iç ve dış düşmanlara karşı birlikte, omuz omuza ve sırt sırta hareket etmek zorundadır.
    -“RUSLARDAN DOST OLMAZ”
    Bakın 1. İnci Dünya Savaşında benim ülkeme çöreklenen Rusya o günkü şartlarda Bolşevik ihtilali üzerine Karadeniz’de işgal ettiği yerleri Ermenilere bırakarak gitmiş. Şimdi görüyoruz ki her zaman fırsat kollayan Rusya gözünü Suriye’ye dikti ve Esed zaliminin davetini fırsat bilerek Suriye’ye girdi. Sözde Suriye’nin toprak bütünlüğüne saygılı olan bu Ruslar sivil asker, kadın çocuk demeden, köy, kasaba, şehir demeden önlerine gelen her noktayı bombalıyorlar. Tabi bu bombalamada son dönemde Suriye’de bulunan soydaşlarımız olan Bayırbucak Türkmenlerine yöneldiler. Artık yeni bir göç dalgasına maruz kalan ülkemiz Kürt, Türk, Şii, Sünni, gayri Müslüm demeden insan olan herkese kucak açmış bulunmakta. Sözde Suriye’ye yardıma giden Rusların dost olmadığını Suriye halkı çok kısa zamanda görecektir.  

    -“DEMİRTAŞ İKİ YÜZLÜ ÇIKTI”

    Bu noktada bir anekdotu hatırlatmak isterim. Bunu tarih yazacaktır. Kobani olaylarının başladığı zamanı iyi hatırlayın. Türkiye PYD militanlarının Kobani’ye geçmesi için ülkemizin sınırlarından gitmesi gerekiyordu. PKK’nin eş değeri olan PYD’ye geçiş izni vermediği için özgürlükçü olduğunu iddia eden HDP’nin eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Güneydoğu halkını âdete isyana davet edip olayların çıkmasına sebep olmuştu.
Neymiş efendim Kobani’de Kürtlere karşı yapılan katliama Türkiye göz yumuyormuş ve soykırım yapılıyormuş. Peki, ey Demirtaş bugün Rusların Bayırbucak’ta Türkmenlere karşı yaptığı katliama karşı neden sessiz kalıyorsunuz? Daha dün Moskova’ya gidip bu ülkeyi şikâyet etmesini çok iyi biliyorsun da, Türkmenlere karşı yapılan katliamdan neden söz etmedin? Çünkü sen gerçekten bu ülkenin birlik ve beraberliğini istemiyorsun. Bu da senin iki yüzlülüğünü ortaya koymaktadır. Senin tek istediğin bu ülkenin bölünmesidir. Onun içinde senin vatanseverliğinden şüphelenmekte herkes haklı.

    -“TÜRKÜN TÜRKDEN BAŞKA DOSTU YOKTUR”  

    Şimdi iktidar ve muhalefetin birbirine destek vermesi gerekir. Bugün ayrışma değil birleşme zamanıdır. PKK’ya karşıyım ve PKK terör örgütüdür diyen ABD ve Rusya’nın ürettiği silahları hiç çekinmeden PKK’ya verip bize sıktırıyorlar. Demek ki tarihi söz bir kez daha haklı çıktı. Türk’ün Türk’ten başka dostu yok. Rusya’nın kalleşliğini, ABD’nin ikiyüzlülüğünü, İngilizlerin oyunlarını unutmayıp kendi kendimize destek olmalıyız. Biz birlikte olamaz isek bu ülkenin düşmanları ile baş etmemiz mümkün değil. Onun için milli birlik ve beraberlik için artık herkes duruşunu, hal ve hareketini bir kez daha kontrol etmelidir. CHP ve MHP artık bu kavgayı bir kenara bırakın. Bugün Milli duruş için bu ülkeyi AK Parti iktidarına destek vererek ülkemizde gözü olanlara karşı birlikte savunun. HDP’yi bu kategoriye katmıyorum. Çünkü o yolunu seçmiş. Onun yolu Moskova’dan geçiyor. Artık HDP’ye oy veren vatandaşlarda bundan sonra başlarını ellerinin arasına alıp kendilerini bir kez daha dinlesinler ve biz ne yapıyoruz desinler. Çünkü Türkiye Cumhuriyetinin vereceği bir karış toprağı yoktur. Bu ülkeyi istemeyen def olur gider.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.