MİSSSLEERRRR GİBİ DELİRESİM VAR

Sevgiliiiiii  Ankara’lı , İstanbul’lu , İzmir’li kardeşlerim.

 Nerelerdeydiniz ?  

1885 .geleneksel Bodrum yağmur yağıyor , seller akıyor olimpiyatlarını yine kaçırdınız.

 Halbuki biz ne güzel arabalarımızı suda yüzdürdük , çamur banyosu yaptık .Eve gidene kadar kimin donu daha az  ıslanacak yarışmaları düzenledik . Şezlonglarımızı , masalarımızı denizde yüzdürdük . İtfaiye çağırmaca , çekici aramaca , altyapımıza küfretmece oyunları oynadık. Çok eğlendik çoookkk.

Öyle yazın gel Bodrum’a  bir on gün bayramda seyranda ,  hadi olmadı 3 ay yazlıkta…. Sonra bir daha  ne ara ne sor.  Ekimden , Mayıs’a yoklamada yok yazıl…

Sonra facebooktan geçmiş olsun Bodrum. 

Oldu .☺  

Devamsızlıktan sınıfta kalacaksınız demedi demeyin.

Sınıfta kalacaksınız deyince de bak aklıma ne geldi. Herkes gördü di mi ?… Trafik polisleri tarafından ceza yazılırken sinir krizi geçiren öğretmenimizi …Ne düşündünüz ?

Benim ilk aklıma gelen şu oldu. 

OHHHH ABLA MİSLER GİBİ DELİRMİŞ.

Kıskanmadım desem yalan olur. 

Aylardır Yandım Allahhhhh !!!!! nidalarıyla itfaiye arabalarının peşinden pijamalarımla koşasım var , bir peynir tabağına 140 lira yazan utanmadan hesabı  garsonla gönderen iş yerini sahibini kibarca rica edip  gelince de yüzüne bu öğretmenim gibi  bağırasım var ,Ufka doğru denizin üstünden ışınlanasım var ,  arkamdan car car konuşanları tek tek yakalayıp öpesim var ,  ya da dolunayda kurt kadın olasım var . Yani var oğlu var amaaaaa….

Olamıyorum , Yapamıyorum …☺ Hocam ne güzel delirmiş işte .. helal olsun. 

Yinede yorum yapmadan geçemeyeceğim. 

Deliren de mi kabahat , delirten de mi ? Olaylar nasıl gelişti bilemiyoruz ama şu kesin ki Hocamız zaten biraz doluymuş. Benim şahsi fikrim trafikte de kusuru olmuş. Memur arkadaşların gerektiğinde muhtemel savunma amaçlı olayı videoya çekmeleri de normaldir , çünkü yaşanan olay normal değildir….  Durumu gayet sakinlikle geçiştirmelerini de takdir ettim. Sadece medyaya görüntüleri vermelerini abesle iştigal buluyorum.

Neticede neymiş …. Bir üniversitede saygın bir öğretim görevlisiysen  bile delirebilirmişsin . Eğitimin , sinir krizi geçirme sorunsalıyla ters orantılı bir bağlantısı yokmuş . İnsani bir halmiş . O zaman ben de kasmıycam artık kendimi delireceğim ☺ 

Mesela şu soğan meselesi….gel de delirme ??? Soğanın kilosu 5 lira …Organik ararsan durum daha vahim 9 ile 10.5 lira arası.Ha şimdi  onlar gerçekten organik mi gibi cıssss konulara hiç girmiyoruz , sonra iyice soldan soldan geliyor bana. 

Yahu bildiğimiz soğan işte , ısırıp katır kutur elma gibi yenmez , misafire paket yapıp götürülmez , dondurmalı tatlısı yapılmaz ama her yemeğe koyulur işte … Hadi domates bulamadın salça koy , soğan yoksa ne koyacaksın .Pas mı geçeceksin. Olmaz ki o öyle … 

Allah razı olsun … Adana Seyhan Belediye başkanı , tam da seçimler arifesinde , nedense 10 kg soğana muhtaç olan bir kısım mahalle sakinine soğan dağıtmış da  insani olarak içimize su serpildi.Bu vesileyle kendilerine teşekkür  ederiz.

Neyse bağlıyorum ☺ 

Eyyyyy sayın üreticiiiiii … Malını stoklama ….Bak Cumhurbaşkanımız emir verdi , deponu basacaklar , gidecek caaanımmm soğanlar. Ver 2,5 liradan anlaşalım gitsin. Üç kuruş kar edecen diye bir de soğan teröristi olma durup dururken.  ,yakma güzel başını…

Ne diyim , büyüyünce Şeyma olamayacağıma göre , üreticilikten tüketiciliğe , satıcılıktan yiyiciliğe geçtiğim için sevinir oldum . 

Eyyy güzelll memleketim , böyle böyle azalıyoruz işte. Gel de delirme …

Boşverrrrrr , biz en  iyisi yine bedavalara  odaklanalım . 

Bak sarılmak bedava , sevmek bedava , aşk bedava , dostluk bedava ,hoş görmek bedava , affetmek bedava, anlamak bedava , dinlemek bedava …. 

Stok edilmez , satılmaz , terörü olmaz. 

Bodum’dan  sevgilerimle ,

Bihter Bangı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.