Mükemmel İnsan olmak... Hepimiz bu sıfata sahip olmak için uğraşmıyor muyuz? Peki "mükemmel insan" ne demek anlamını biliyor muyuz..


İyi bir kadın, iyi bir eş, iyi bir koca ya da iyi bir baba..Farkındaysanız hepsi birinin bir şeyi olmak... Hep bir başkası için yaşar bu kişiler ..Belki de bundandır Mükemmel insanların mutsuz olması..

Evlilikte eşimizin işini kolaylaştırdığımız da mükemmel olduğumuzu sanarız. Halbuki durum hiçte  böyle değildir. Siz mükemmel olduğunuzda karşınızdakine yapacak bir iş bırakmazsınız, peki hangi ilişki paylaşım olmadan büyür? Siz mükemmel olduğunuzda karşınızdakinin rahata alışmasına sebep olursunuz ki  bu da karşınızdakine zarar verir..

Bırakın, mükemmel olmayın. Çevrenize bakın, yalnız insanların çoğu da mükemmel değil mi? O mükemmel insanlarla birlikte olmak ilk başlarda güzel olsa da bir yerden sonra sıkıcı bir hal alır. Mükemmel olduğunuzda kendi hayatınızdan da geçersiniz.. Sürekli bir başkasının hayatı için çabalar durursunuz..Karşınızdaki kişinin egosunu söylemiyorum bile..Ayrıca bir yerden sonra yaptıklarınız göreviniz olur yapmadığınızda anlarsınız demek istediğimi...

Ne güzel demişler;

"Mükemmel olmayın.
Hatta mümkünse mükemmel olmak isteyenlerden uzak durun. 
Mükemmellik insafsızlıktır."


İnanın bana mükemmel olmak iyi bir şey değil..İnsan dediğin zaten kusurlu olur. Hayatta birşeylerin altından paylaşarak  kalkın.. Emin olun sorumlulukları paylaşmak daha da keyif verici olacak. Paylaşın, mutlu olun.. Siz zaten böyle mükemmelsiniz......
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.