Havalimanı Araç Kiralama Hizmeti Alırken Neler Yapılmalı ?

Havalimanı araç kiralama konusunda merak edilen sorular ve yaşanan tecrübeleri merak ediyorsanız, haberin devamında bu konuyla ilgili ilginç bilgiler sizi bekliyor.

15 Mart 2019 Cuma 20:45
Havalimanı Araç Kiralama Hizmeti Alırken Neler Yapılmalı ?






Havalimanı Araç Kiralama Hizmeti Alırken Neler Yapılmalı ? 

Hava limanlarından araç kiralamak hızla yaygınlaşırken, iş gezileri için sık sık şehir dışına çıkanları bekleyen önemli riskleri de gözardı etmemek gerekiyor. İlk kez bir havalimanından araç kiralayacaksanız bu bilgiler mutlaka aklınızda olsun. Havalimanı araç kiralama hizmeti alırken neler yapılmalı? Nelere dikkat edilmeli? Havalimanı araç kiralama sözleşmesinde hangi maddeleri defalarca okumamızda fayda var. 

Özellikle gurbetçi vatandaşlarımızın geçmiş yıllarda başlarına gelen bazı olumsuz hadiselerden dolayı bilmedikleri ve peşin ödeme isteyen firmalardan (erken rezervasyon kampanyası yapıp müşterilerden 5 - 6 ay öncesinden para talep eden kişilerden bahsediyoruz) uzak durun çünkü geçen sene bir yakınımız için araç kiralama hizmeti aldık ve Önceki sene kendileride mağdur olmuştu bende araştırma yaparak adana havalimanı araç kiralama firmaları içerisinde ergincar firmasını buldum.

Firma Mersin Ford Yetkili satıcısı ve bayii olan Ford Ergin'in alt kuruluşu ve firmada tüm müşteriler için gerek yurtdışından gelecek kişiler gerekse ülkemizden araç kiralayacak kişiler için araç teslim alındığı zaman ödeme almakta bu sayede hem güven sorunu yaşanmamakta hemde iptal durumunda ücret iadesi gibi bir durum ile uğraşılmamakta.

İlk olarak firmadan hem Adana ili hemde Kayseri ili için rezervasyon yaptırdık 2 farklı il için araç lazımdı firmanın Kayseri'de araç teslim imkanı olduğu için daha güzel oldu ülkemizde bir çok firmada kredi kartı zorunluluğu var bu firmada gurbetçi vatandaşlarımız için bu zorunluluk yok pasaport ve uçak biletini ibraz eden müşterilerden nakit ödeme alıyorlar buda oldukça güzel bir uygulama.

Aynı zamanda firmada bulunan araçların tamamı son model olup araçlar garantili bunun ne anlama geldiğini bilmeyenler için örnek veriyorum aracınızın aküsü bitti bu sizden kaynaklı bir durumu farları açık bıraktınız hemen kullandığınız araç marka modeline göre yol yardım hizmetini aradığınız takdirde en yakın birimdeki yetkili servis size hemen yol yardım hizmeti yollamakta bu sayede yerinde onarım imkanı mevcutsa hemen gelip arızayı gideriyor sizede araç kiralamanın konforunu yaşamak kalıyor. Havalimanı araç kiralama konusunda bir çok vatandaşın şikayetçi olduğu diğer bir husus ise araç teslimi sırasında çok bekleme yine bu firmada sizler havalimanı iç hatlar veya dış hatlar kapısından çıktığınız an itibari ile aracınız otoparkta hazır beklemektedir.

Aynı zamanda birebir şahit olduğum bir konu personel güler yüzlü valizler vardı araç iç hatlar otoparkındaydı personel valizleri kendisi otoparktaki aracın bagajına yerleştirdi ve araç hakkında ayrıntılı bir şekilde bilgi verdi yol tarifine kadar her konuda yardımcı oldu hatta üzerlerinde döviz vardı dönüşte bozdurup verirsiniz dedikleri an itibari ile beğenimi kazandılar o sebeple firma benden tam not aldı sizlerde araç kiralama konusunda hizmet almak isterseniz firmanın web sitesini ziyaret etmenizi öneririm en azından araç kiralamak istediğiniz lokasyonda şubeleri varsa deneyip bu memnuniyeti sizde yaşayabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:
Havalimanı Araç Kiralama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.