Opet, Kadın Gücü'nün farkında

OPET, Türkiye'nin gündemindeki en önemli konulardan biri olan 'kadın istihdamı"na yönelik başlattığı sosyal sorumluluk projesi 'Kadın Gücü' kapsamında hazırladığı reklam filmini ekranlara taşıyor.

05 Mart 2019 Salı 20:16
Opet, Kadın Gücü'nün farkında






Opet, Kadın Gücü'nün farkında


Akaryakıt sektörünün yenilikçi ve öncü kuruluşu OPET, Türkiye'nin gündemindeki en önemli konulardan biri olan 'kadın istihdamı"na yönelik başlattığı sosyal sorumluluk projesi 'Kadın Gücü' kapsamında hazırladığı reklam filmini ekranlara taşıyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak hazırlanan ve güçlü kadın hikayeleri içeren filmde kadın istihdamının önemine dikkat çekiliyor.


Opet, yeni reklam filmiyle her alanda kadın gücünü vurguluyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için özel olarak hazırlanan filmde, sporculardan bilim insanlarına, sanatçılardan akaryakıt satış istasyonunda çalışan ve ilham veren kadınların umut dolu anlarına yer veriliyor. Kadın Gücü Projesi ile kadın istihdamına verdiği desteği her platformda dile getiren OPET, söz konusu filmle kadınların bir gün değil her gün yanında olduğunun da altını çiziyor. Film için yeniden düzenlenen "Kadınım" şarkısı ise güçlü kadın hikayeleri ile bambaşka bir anlam kazanıyor. Kadın Gücü Projesi ile her istasyonda en az iki kadın çalışan hedefiyle yola çıkan OPET, her kadını #BizdeBuKadınGücüVarken diyeceği yarınları kurmak için var gücüyle çalışmaya davet ediyor.

Anahtar Kelimeler:
Opet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.