Toyota'dan çocuklara 23 Nisan sürprizi

- "Toyota Çoçuk Şenliği ve C-HR Hybrid Test Sürüş Günleri" 21-23 Nisan'da düzenlenecek

20 Nisan 2018 Cuma 16:52
Toyota'dan çocuklara 23 Nisan sürprizi






İSTANBUL (AA) - "Toyota Çoçuk Şenliği ve C-HR Hybrid Test Sürüş Günleri" 21-23 Nisan'da düzenlenecek.

Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, 21-23 Nisan'da Toyota plazalara gelen çocuklar, yüz boyama, resim çalışmaları ve farklı oyunlar oynayarak gönüllerince bir gün geçirerek bayramlarını kutlayacak. Toyota, çocuklara bu anlamlı günde çeşitli hediyeler de verecek.

Toyota, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda gelenekselleşen eğlenceli etkinliklerin yanında çocuklar için bir de sürpriz hazırladı.

21-23 Nisan'da düzenlenecek "Toyota Çoçuk Şenliği ve C-HR Hybrid Test Sürüş Günleri" kapsamında C-HR Hybrid ile test sürüşü yapan ve Toyota model bir araç ile fotoğraf çektirenler bu fotoğraflarını "#Toyotada23Nisan" hashtagi ile Instagram hesapları üzerinden paylaşarak youtuber Orkun Işıtmak ile tanışma şansını yakalayacak.

"Toyota Çoçuk Şenliği ve C-HR Hybrid Test Sürüş Günleri" ile tüm Türkiye'ye yayılmış Toyota plazalara gelecek çocuklar doyasıya eğlenirken, aileleri de C-HR Hybrid ile birlikte tüm Toyota'ları test etme imkanı bulacak.

Son Güncelleme: 05.03.2019 17:17
Anahtar Kelimeler:
23 NisanToyota
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.