PEDOFİLİ SUÇTUR!! 

Kitlendim kaldım:(

İki haftadır elim nerdeyse her gece klavyeye gidiyor.

Yok .Iıhhh….Şöyle neşeli keyifli bir şeyler çıkmıyor. Çıkamıyor.

Memleket aldı başını gidiyor. Gitmek mi zor kalmak mı zor diyenlerden olduk zaten.

Cumhuriyet’in başına gelenlere mi yansak. Cart diye sosyal medyanın çökmesine mi? Arka kapılarımızı da kapatan VPN servislerinin kapatılmasına mı , whatsApp'tan eşimiz, dostumuz, sevgilimizle yada iş yaptığımız insanlarla yazışamamamıza mı, başkanlık referandumuna gün saymaya mı, göz altılara, desteksiz tutuklama kararlarına mı yansak bilemedim. Siyaset bilimi hiiiiç bana göre değil ama yaşıyoruz bu memlekette be kardeşim.
Terörün her türlüsü içimize işledi.
Yetti.
Ama hepsi bir kenara, gündem bin defada değişse, ben  o sapığı ne yapsam unutamıyorum. Hazmedemiyorum.
Hep aklıminın bir kenarında kısacık ömrünün son saatlerini acılar içinde geçiren minik Irmak  ve ona tecavüz edip acımasızca katleden pislik var.
Birkaç cümle etmezsem rahat etmem ve normal moduma dönmem mümkün değil.

Önce şeytanın avukatı olarak ailesine birkaç soru  sormak isterdim. Eminim acıları sonsuz ve saygı duyuyorum ama sen nasıl bu kadar küçük bir çocuğu sokağa salıp ta gözünü üzerinden ayırdın? Bu olay  ilk mi? Son mu? Bak ablası ne güzel anlatmış biz oraya hep gidiyorduk ben şüpheleniyordum diye. Çocuğuna sormaz mısın bugün ne yaptın? Günün güzel geçti mi diye? Yoksa ona sana her şeyini anlatacak kadar yakın değil misin? Senden korkuyor mu?

Ha şimdi o yaratığa ve benzerlerine gelince….ne yapmalı bunlara ?Ne yapmalı, ne yapmalııııı?? Üstelik bu hem sapık hem dangalak.

Hadi hasta olduğunu kabul edelim, elinde değil yani. İlk aklıma gelen şu: Mesela çok hasta, yaşlı diye  evdeki evcilini son çare uyutmaya götürürsün ya. Al bunu da direk uyut, öldür. İzleyici olarak ta yaşıyorsa tecavüz ettiklerini, değilse ailelerini çağır. Eğlensinler.

Ama bu  çok iyi niyetli oldu. Hiç canı acımadı. Yok, olmaz. Elini kolunu bağlasan ve hakkaten  gebertene kadar dövsen, sonra acıdan bayılsa, sonra ayıltsan , sonra kulağına tavada kızdırdığın organik zeytinyağını ince bir huniyle döksen. Nasıl olur ?

Bu fena değil ama daha da iyisi geldi aklıma ☺.

En güzeli Osmanlılar da ki harem ağaları gibi hadım edilmeli ve bunu  mutlaka medya için kayda almalı..

Nasıl mı yapıyorlardı bunu? Üşenmedim araştırdım.Haydi buyurun  Aklınıza  Himmet’i getirin ve keyifle hayal edin..
Şöyle;

Şimdi, Göbeğin altı ve baldırlar, aşırı kanamayı önlemek için bandajlarla sarılırdı. Hadım edilecek kişi sırtüstü yatırılır, operasyon bölgesi enfeksiyon riskini azaltmak için acı biber karıştırılmış su ile üç kez yıkarlardı.

- Ameliyat bölgesi iyice temizlendikten sonra, orağa benzeyen küçük bir bıçak vasıtasıyla ne var ne yok mümkün olduğu kadar dibinden kesilirdi.

- İlgili yere  gümüş bir iğne yahut metal bir çubuk sokulur ve idrar akışı geçici bir süre için durdurulurdu.

- Yara, iltihabı ve kanı emmesi için soğuk su içine yatırılmış kâğıtlarla kapatılır ve üzeri sarılırdı.

- Sargı tamamlanınca, hadım hemen yürütülür ve daha sonra yatırılırdı. Hasta hem tuvalet ihtiyacını gideremeyeceği, hem de yarası nedeniyle büyük acılar çektiğinden, üç gün boyunca su içmesine izin verilmezdi.

- Ameliyatın üçüncü gününde sargılar açılır, gümüş iğne yahut metal çubuk çıkarılırdı. Hadım idrarını yapabildiyse, tehlikeyi atlatmış olurdu ama eğer yapamazsa idrar kanalları enfeksiyon kapmış ve şişmiş demekti. Birkaç gün sonra, büyük acılar içerisinde ölümün gelmesi artık kaçınılmaz olurdu.

Eeee bu hapishanede nasıl olsa icabına bakarlar demekten daha iyi olmadı mı?

Oh yaa !! Anlattım rahatladım .

Benden bu seferlik bu kadar .

Bu yazıyı ekmeğe, suya, organiğe bağlamak istemiyorum. Yapamayacağımdan değil ama. İSTEMİYORM (İlknur duydun mu ? ☺) Sağlıklı bilgiler isteyenler eski yazılarıma göz atsın. Yada yarından sonrakileri takip etsin.
Mutlu haberler ,sağlık ve sevgi dolu bir hafta diliyorum.
Bihter Bangı




 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.