Pembe Geceliğin Destanı

Önceleri anlamsız gelirdi gecelik almak…yatarken kim görecek, şeytanlar mı görecek derdim…zaten çıplak yatıyorum biliyorsunuz. Boşu boşuna ne masraf yapayım şimdi incecik perde gibi şeye. ( Ben de anlamadım vallahi demişim işte bi zaman :D çömezliğime verin )

Ama malum Paris vitrinleri…illa ki çekiyor. Ben kadınken çekiyor adam ne yapmasın kardeş? Bazen düşünüyorum işleri zor bu adamların, eşlerinden tehdit üstüne tehdit ama bi o kadar da tahrik üstüne tahrik yüklü ortalık. ( neyse canım ben izin veriyorum soluğu yeterse yapsın :D mahsuru yok )

Boş anlamsız, of günlerden biriydi. Benim koca Pascal'ın da canımın içi olduğu dönemlerdi. Fransız erkeği romantik ya….ön sevişmeye pek bi önem veriyorlar ya….eee hoşumada gidiyor hani….bari dedim ben de bi göz kamaştırayım adamımda. Bazen biz kadınlar gerçekten ayıp yapıyoruz. kendimizi ya da kendi duygularımızı, huylarımızı, canımız ne isterseyi düşünüyoruz. Adamcağızlar için pek bi şii yapasımız gelmiyor nedense.  Ama onlar gerçekten biz mutlu olalım diye neler neler yapıyorlar. ( Gerçekçi olmak gerekirse dırdırımızdan korktukları için yapıyorlar daha çok aslında )
Neyse, lafı uzatmayayım…lafı alan alsın anacım uğraşamıcam laf sokayım diye :)

Dedim ki, gir kız şu dükkana….al ol ordan vahşice bi şey….şöle deli gibi tahrik etsin…mutlu et kocanı. Neyse soyunma kabinin de buldum kendimi yedi sekiz gecelikle…ayyy ben neymişim yaaa! aaa aaa! onu giydim öbürünü çıkardım, onu çıkardım öbürünü giydim…döndüm, poz verdim, seksi baktım, saçlarımı topladım, oturdum kalktım…yaptım işte bi şiiiler kabinin içinde….keşfetmek için en seksi beni, acaba hangisindeyim diye. Off o kısım zor oldu ama oldu sonunda. Pembe gecelik kaptı beğenimi. Aman aman kıydım paraya fıkır fıkır çıktım dükkandan. Havasına girdim yani taşırken bile :))

Derken koş koş eve yaptım. Alo aldı sırayı. Benim koca sen kaç gibi gelirsin…yedi buçuğu bulur ma femme ( benim karım) dedi. Hııım..peki programın var mı evde miyiz benim koca?
Bir programım yok senin mi var…hayır hayır ben çok yorgun ve hastayım dedim. Neyin var bi şii ister misin yok yok dinlenmem yeticek dedim.

Tabiii jet hızı ile yemek memek faslı nolur nolmaz….oooohh bi de güzel bi şarap açtım demlene demlene hazırlıyorum evi de kendimi de :)) Derken vakıt o vakıt ( sayın yazarım ı larımın üstüne nokta koymayalım lütfen)  ….ışıkları loş yaptım. Baktım kapı çıkırt çıkırt. Ben hooop yatakta, yalancıktan uyuma numarası tabi :)  Canım benim hemen yanıma daldı. Yorgan üstümde tabi. Ben uyku gözlüğüm takılı numaradan göz ucuyla izliyorum. Malum pençe elleriyle saçlarım önce. Yemek yedin mi canım dedim ( adam aç gelmiş olabilir yani ) yedim canım sen kendini iyi hissetmiyorsun diye ben dışarıda yedim. Sen açmısın sana bi şiiler hazırlayayım mı, ya da alıp geleyim hemen. Yok yok ben tokum ama masaja çok ihtiyacım var. Biraz masaj yapar mısın ? İçim heyecanlı gülüyor tabi…ışığı çok açma ama gözlerim ağrı tetiklemesin özellikle onun için mum yaktım dedim. Bi de müzik istedim beni rahatlatır kandırığıyla… :) Veeee o muhteşem pembe gecelik….Benim kocanın yüzünü anlatacak kelime hazinemde henüz mevcut değil…ama beyler anlamıştır beni :)) o pembe gecelik başka bir destan yazdırdı benim kocaya :)
Ben genelde siyah severim ama çok bi tuttum bu pembe geceliğin rengini…şimdi bu deli bunu ne yapmaya anlattı demeyin…

1- Canlı renkler tetikliyor bilesiniz. Partnerinizden daha çok sizin dişiliğinizi hatunlar….
2-Ara sıra yapın böle kıyaklar kendinize. Ödüllendirin ilişkinizi, kendinizi, yatağınızı…
3-Diyorum ya hep amcamlardan beklemeyin…( mö dolu zaten ortalık)
4-Onun beğenen gözünü besleyin…
5-Onun kaçamak yapan nefsini bastırın…
6-Onun fantazi arayan heyecanını söndürün…
7-Kıyın ara sıra paraya en pahalısını alın, parçalasa bile üstünüzde tadını çıkarın haşinliğinin…
8-Para mı yok…ev de perde çok, örtü çok…alın elinize makas uydurun seksi yaratıcılığınızla…
9- Hatta bağlamalı iç çamaşırları yapın değişik değişik…her geceye süpriz olur ne güzel…
10-Önce kendinizi sevin, sonra bunları yapmayı sevin, eşinize değer verdiğinizi gösterin, sonrası mı? bırakın tadını çıkarın :)))

Hanımlar, öle pijamayla, spor kıyafetlerle durmayın eşlerinizin yanında hep hep. Arada bi iç gıcıklayan kıyafetler uydurun üstünüze. Delirtin, baştan çıkarın.
Karnıbahar gibi giyinip bi de patikleri geçirmeyin ayağınıza öle şey gibi…Her gece eve dönerken karım beni nasıl karşılayacak acaba desin kocanız. Yorgunlukla değil, heyecanla dönsün evine. Utanmayın, sıkılmayın, amaaaan bu yaşa kadar yapmamışım ne olucak sanki şimdi demeyin. kadın her yaşında kadın, adamsa son nefesine kadar adamdır ne yazık ki.. Duygular ölmez, söndürülür. Söndürmeyin ışığınızı erkenden ama…yaş ister elli, ister yetmiş olsun yaşatın kadınlığınızı. Durup dururken tutun kolundan atın yatağa kocanızı….şaşırtın kendinizi de onu da…

Pembe gecelik güzeldi be….çok güzeldi… Gecesi unutulmayacak pembelikteydi :)))
Deneyin derim :)

Ne diyorduk?

Bu deliyi okuyan gözlerinize,
Sapık diyen dudaklarınıza,
Ama gülümseyen yüreklerinize sağlık :)
Sizi seviyorum

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.