Adalet Bakanı Bozdağ: Öcalan'a Ayrıcalık Yok (2)

"EŞKIYALARIN HÜKÜMDAR OLMA DEVRİ BİTTİ" Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, valilik ziyaretinin ardından yeni Tekirdağ adliye sarayı yapılacak olan arazide incelemelerde bulundu. Daha sonra Özdemirler Düğün salonuna geçen Bakan Bozdağ,...

25 Ekim 2014 Cumartesi 18:49
Adalet Bakanı Bozdağ: Öcalan'a Ayrıcalık Yok (2)






"EŞKIYALARIN HÜKÜMDAR OLMA DEVRİ BİTTİ"
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, valilik ziyaretinin ardından yeni Tekirdağ adliye sarayı yapılacak olan arazide incelemelerde bulundu. Daha sonra Özdemirler Düğün salonuna geçen Bakan Bozdağ, partisinin İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Partililere hitaben konuşan Bozdağ, hükümetlerine yönelik çok sayıda darbe girişimi olduğunu ifade ederek şunları söyledi:
“İktidar olmayı engelleyemeyince, milletvekilliğini engelleyemeyince eldivendir, kafestir, balyozdur, Ergenekondur, bir sürü darbe teşebbüs çalışmaları oldu. Muvaffak olamadılar. Cumhuriyet mitingleri oldu. 27 Nisan e bildirisi oldu. Anayasa Mahkemesi 367 utanç kararını verdi. Muvaffak olamadılar. Biz yolumuzda yürümeye devam ettik. Kapatma davası açtılar, yine muvaffak olamadılar. Yani bu günlere kolay gelinmedi. Yıl 2011 iyi hatırlayın milletvekilliği seçimi olmuş yüzde 50 oy almışız Genelkurmay Başkanlığındaki bütün kuvvet komutanları istifa ettiler. Türkiye buraya kolay gelmedi. Arkasından 7 Şubat MİT müsteşarına yönelik kirli operasyon yaptılar. Arkasından Gezi operasyonu, arkasından 17 Aralık ve 25 Aralık operasyonları bütün bunların tamamı, büyüyen gelişen değişen Türkiye’nin yolunu kesme mücadeleleridir. Bunlar eşkıyalıktır ama bilmiyorlar ki bu ülkede artık eşkıyaların hükümdar olma devri kapanmıştır. Haberleri yok.”
Adalet Bakanı Bozdağ, İl Danışma Meclisi toplantısının ardından karayoluyla Tekirdağ’dan ayrılacak İstanbul’a geçti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.