Ak Parti Taşkesenlioğlu: Devlet PKK'ya 3 yıl sabretti

Zafer KUMRU/ERZURUM, () - AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, devletin terör örgütü PKK'ya 3 yıldır sabrettiğini belirterek, "Devlet kudretini gösterdiğinde onların bu dünyada yatacak yerleri olmayacak" dedi. PKK'nın...

31 Temmuz 2015 Cuma 18:39
Ak Parti Taşkesenlioğlu: Devlet PKK'ya 3 yıl sabretti






Zafer KUMRU/ERZURUM, () - AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, devletin terör örgütü PKK'ya 3 yıldır sabrettiğini belirterek, "Devlet kudretini gösterdiğinde onların bu dünyada yatacak yerleri olmayacak" dedi.
PKK'nın seçimler öncesi köy basarak, 'Ak Partiye oy vermeyeceksiniz', 'Köyden Ak Partiye oy çıkarsa köyünüzü yakacağız' diyerek tehdit ettiğini belirten Taşkesenlioğlu, sabrettiklerini ve sabrının sonunun da selamet olduğunu söyledi. Taşkesenlioğlu, şöyle dedi:
"Kimin selameti? Terör örgütü altında inleyen insanların selametidir. Bunu yaparken şuna özen gösterdik. Bizim için insanların kültürel kimlikleri önemli değil. Ben kürdüm, Elhamdülillah. Ama aynı zamanda ben Türküm Elhamdülillah. Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Gerisi benim için çok önemli değil. Eğer ben aynı Allah'a inanıyorsam, aynı Allah'a secde ediyorsam gerisi benim umurumda değil."

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.