AK Parti Uşak'ta, milletvekili adaylarını Kekilli konseri ile tanıttı

AK Parti Uşak İl Başkanlığı, 25'inci dönem milletvekili adayları Mehmet Altay, Eyüp Gökhan Özekin ve Hüseyin Keskin'i, Murat Kekilli konseriyle tanıttı. Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına AK Parti Uşak milletvekilleri...

26 Nisan 2015 Pazar 19:52
AK Parti Uşak'ta, milletvekili adaylarını Kekilli konseri ile tanıttı






AK Parti Uşak İl Başkanlığı, 25'inci dönem milletvekili adayları Mehmet Altay, Eyüp Gökhan Özekin ve Hüseyin Keskin'i, Murat Kekilli konseriyle tanıttı.
Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına AK Parti Uşak milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay, AK Partili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, AK Parti Uşak milletvekili adayları Mehmet Altay, Eyüp Gökhan Özekin ve Hüseyin Keskin ile partililer katıldı. Hedeflerinin üç milletvekilliği olduğunu belirten AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, "Bu hedefimize ulaşmak için omuz omuza mücadele edeceğiz. Milliyetçiyiz deyip de Ankara'dan öteye gidemeyen ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde kendi adaylarını çıkaramayan muhalefet partilerine, 'Sosyal demokratız' deyip de millete tepeden bakan ana muhalefet partisine, millete fitne çıkaran HDP'ye ve paralelcilere, bu salondan inatla selam olsun. Uşak için ve 7 Haziran için çalışma zamanı gelmiştir. Üç adayımızı size emanet ediyorum ve hep birlikte çalışarak emaneti, cumhurbaşkanımız ve başbakanımıza teslim edeceğiz" dedi.
AK Parti Uşak Milletvekili adayları Mehmet Altay, Eyüp Gökhan Özekin ve Hüseyin Keskin, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, 7 Haziran'daki genel seçimlerden galibiyetle ayrılacaklarını ifade etti. Aday tanıtım toplantısı, Murat Kekilli konseriyle sona erdi. Konseri yaklaşık 2 bin kişi izledi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.