Ak Parti Yozgat'ta temayül yoklaması yaptı

Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT, () - AK Parti Yozgat Milletvekili aday adayları için temayül yoklaması yapıldı. Parti teşkilatlarının çeşitli kademelerinde görev yapan 2 bin 435 kişi, 37 milletvekili aday adayı için oy kullandı. 7 Haziran 2015...

01 Mart 2015 Pazar 15:29
Ak Parti Yozgat'ta temayül yoklaması yaptı






Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT, () - AK Parti Yozgat Milletvekili aday adayları için temayül yoklaması yapıldı. Parti teşkilatlarının çeşitli kademelerinde görev yapan 2 bin 435 kişi, 37 milletvekili aday adayı için oy kullandı.
7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde Ak Parti'den Yozgat milletvekili adayı olabilmek için başvuruda bulunan aday adayları için temayül yoklaması yapıldı. Komisyon başkanı olan Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler'in gözetiminde yapılan oylamada parti görevlileri 37 ismin yer aldığı listelerden 4 isim belirleyerek seçim sandıklarına attı. Oyların geçerli sayılabilmesi için 4 ismin işaretlenmesinin zorunlu olduğu seçmenlere duyurulurken, aday adaylarının rekabetleri ve çalışmaları salona da yansıdı.
Parti üyelerini kapıda karşılayan aday adayları burada da oy isterken, aday adaylarının yandaşları ise merdivenlerde ve koridorlarda broşür dağıttı. Salon girişinde ilginç görüntüler oluştu.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.