Ak Partili Bostancı: Erken Seçim Yok

Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT, () - AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Naci Bostancı, "Erken seçim yok. Kesin bir şekilde erken seçim yok. Çok büyük bir ihtimalle Haziran'ın başında olacak" dedi. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Naci Bostancı,...

25 Ekim 2014 Cumartesi 15:20
Ak Partili Bostancı: Erken Seçim Yok






Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT, () - AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Naci Bostancı, "Erken seçim yok. Kesin bir şekilde erken seçim yok. Çok büyük bir ihtimalle Haziran'ın başında olacak" dedi.
AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Naci Bostancı, partisinin Yozgat il teşkilatı tarafından düzenlenen AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Bostancı, genel seçimlerin zamanında yapılacağını, erken seçimin söz konusu olmadığını belirterek, "Meclisimiz yeni döneme başladı. Yazın seçim var. 'Erken seçim var mı, yok mu?' diye merak ediliyor. Gazeteciler haber de çıkartmak istiyorlar; Erken seçim yok. Kesin bir şekilde erken seçim yok. 12 Haziran 2011’de olmuş; bu seçim çok büyük bir ihtimalle Haziran'ın başında olacak. Belki mevsim şartlarına göre bir ayarlama yapılabilir. Ama erken seçim lafını hak edecek herhangi bir düzenleme söz konusu değil. Bunun için heyecen yapan birileri var ise 'AK Parti bu kadar yıl erken seçimlere karşı çıktı, şimdi ise kendi erken seçim yapıyor' diye heveslenenler varsa, hevesleri kırılacak ama erken seçim yok" diye konuştu. 
Türkiye'nin 12 yılda çok önemli gelişmeler gösterdiğini söyleyen Bostancı sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunu nankörler bile görüyor. Her vesile ile muhalefet edenler bile, her vesile 'ben AK Parti ve onun yaptıklarına nasıl çamur atarım' diye düşünenlere bile aslında akıl ve vicdan gözleriyle görüyorlar. Ama kimi insanlar gördüklerini görmezlikten gelirler, bakar kör gibi davranırlar, vicdanlarını sustururlar ve kendi siyasetlerine hava kazandıracak, kendi siyasetlerini başkalarını taşıyacağını ümit ettikleri lafları söylerler. Ama insanlar neyin gerçek olduğunu, hangi sözlerin kendi gerçek hayatlarına karşı olduğunu iyi bilirler o yüzden de muhalfetin çok konuşan her vesile ile 'memleket batıyor, memleket çöküyor' gibi felaket tellallığı yapanlara insanlar değer vermiyor. 12 yıldır böyle konuşanları biliyorsunuz, bunlar bir 12 yıl daha böyle konuşabilirler."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.