Ak Partili Çelik: Kimse rüya gemisiyle hayal avcılığı yaparak oy devşiremez (2)

HERKES YARGILANIR AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik, Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti. Gazetecilerin sorusu üzerine, MİT TIR'larının durdurulmasına ilişkin...

06 Mayıs 2015 Çarşamba 20:11
Ak Partili Çelik: Kimse rüya gemisiyle hayal avcılığı yaparak oy devşiremez (2)






HERKES YARGILANIR
AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik, Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti. Gazetecilerin sorusu üzerine, MİT TIR'larının durdurulmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 4 savcı hakkında tutuklama kararı verilmesini değerlendiren Çelik, şöyle konuştu:

"Türkiye'de şöyle bir kötü alışkanlık oldu. Bazı konular olunca diyorlar ki, 'Hükümet neden müdahale etmiyor.' Müdahale ettiğimiz ya da edeceğimiz zaman 'neden ediyor' diyorlar. Sonuçta bu olay yargıya intikal etmiş. Şu anda yargılayanlar ya da tutuklama kararı vermiş olanlar da onların meslektaşları. Yargılanan kim olursa olsun ve hangi konuyla ilgili olarak yargılanırsa yargılansın adil yargılanmak herkesin hakkıdır. Eğer adaletin terazisi şaşarsa o memlekette her şey şaşar. Bu memlekette herkes yargılanır."
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.