AK Partili kadın aday: Kına Yakın

Listeye giremeyen Ak Parti adayı Elif Keçeci sosyal paylaşım sayfasında 'Kına yakın' dedi.

08 Nisan 2015 Çarşamba 22:29
AK Partili kadın aday: Kına Yakın






AK Partili kadın aday: Kına Yakın
   
   Listeye giremeyen Ak Parti adayı Elif Keçeci sosyal paylaşım sayfasında 'Kına yakın' dedi. AK Parti'ye Düzce'den milletvekili adaylığı için başvuran ancak listeye giremeyen 35 yaşındaki Elif Keçeci, sosyal paylaşım sayfasında "Ben yokum listede kına yakın" mesajıyla tepki gösterdi.
   Kendisiyle ilgili Ak Parti Genel Merkezi'ne olumsuz haberler gönderildiğini ileri süren Keçeci, "Benim için önemli olan T. amcamın yanında olmak ama..." diye yazdı. Düzce'de Ak Parti'den 3 milletvekilliği için 66 kişi aday adaylığı başvurusunda bulundu. 
   Ben yokum listede kına yakın" diye yazarak aday gösterilmemesine tepki gösterdi. Elif Keçeci'nin paylaşımının altına yorum yapanlar üzülmemesini isterken, Elif Keçeci ise, "Benim için önemli olan T. amcamın yanında olmak, ama tabi Düzce'nin ş....... halkı asparagas haber yapmazsa. Çünkü Düzce her b.. beklenir, bu adi ş............." ve "Düzce'den genel merkeze ve Ak Saraya benimle alakalı asparagas haber yapmışlar ama hepsi deşifre olacak. Beni genel merkeze ve Ak Saraya kadar gidip şikayet edenler Ak Parti ailesinin kim olduğunu öğrenecekler" diye yorumlarda bulundu. Elif Keçeci'nin yorumları tepki gördü. 
Son Güncelleme: 08.04.2015 22:32
Anahtar Kelimeler:
Ak PartiDüzceKına Yakın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.