Ak Partili Şener: Paralel yapı benim de aralarında olduğum 2 bin kişiyi dinlemiş

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, paralel yapının 4 yıl boyunca telefonunu hukuksuz dinlediğini iddia ederek, "Dinleme yapanlar beni Hizbul Tahrir örgütü lideri olarak kayıt etmiş. Hakim ve polislerden şikayetçi olduk. Yaklaşık olarak...

09 Mart 2015 Pazartesi 13:35
Ak Partili Şener: Paralel yapı benim de aralarında olduğum 2 bin kişiyi dinlemiş






AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, paralel yapının 4 yıl boyunca telefonunu hukuksuz dinlediğini iddia ederek, "Dinleme yapanlar beni Hizbul Tahrir örgütü lideri olarak kayıt etmiş. Hakim ve polislerden şikayetçi olduk. Yaklaşık olarak 2 bin kişi dinlemişler, savcıya müşteki sıfatıyla ifade verdim" dedi.
Ak Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, yaptığı yazılı açıklamada telefonda "Selamun Aleyküm" dediği için 'Selam' örgütü adını uydurarak dinleme yapıldığını, bunu savcıdan öğrendiğini vurgulayarak müşteki sıfatıyla ifade verdiğini söyledi. Sahte isimler ile aralarında kendisinin de bulunduğu yaklaşık 2 bin kişinin dinlendiğini iddia eden Şener şu ifadelere yer verdi:
"Hukuksuz şekilde dinlemişler. Gerçek adım olmadan mahkeme kararı alınmış. Müşteki sıfatıyla ifade verdim. Örgüt elemanlarını bir görseniz evlere şenlik. Ben Hizbul Tahrir örgütünün ne yaptığını bilmiyorum. İsmini duydum ama ne olduğunu, ne yaptığını bilmiyorum. Dinleme yapanlar beni Hizbul Tahrir örgütü lideri olarak kayıt etmiş. Ayrıca bir de Selam örgütü diye bir şey uydurup onun üyesi olarak dinlemişler. Selam örgütü diye bir örgüt yok. Ama telefon açtığınızda 'Selamun Aleyküm' diyorsunuz ya direk örgüt üyesisiniz. Savcıya müşteki sıfatıyla ifade verdim. Hakim ve polislerden şikayetçi olduk. Gayrimeşru bir eylem veya bir oluşumun içinde olmadım. Bu hususta rahatım. Ancak bu ahlaksız bir tavır. Yaklaşık olarak 2 bin kişi dinlenmiş. Milletvekili olmadan önce de dinlemişler."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.