AK Partili Tayyar: MHP ve HDP'den sandıkta hesap sorun

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), () - AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, çözüm süreci ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gövdesini taşın altına koyduğunu ve vatan hainliği ile suçlandığını söylerken, MHP ile HDP'den sandıkta...

25 Mayıs 2015 Pazartesi 11:18
AK Partili Tayyar: MHP ve HDP'den sandıkta hesap sorun






Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), () - AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, çözüm süreci ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gövdesini taşın altına koyduğunu ve vatan hainliği ile suçlandığını söylerken, MHP ile HDP'den sandıkta hesap sorulmasını istedi.
Seçim bölgesi olan İslahiye'de çalışmalarını sürdüren Şamil Tayyar, mahalle gezilerinde çocuklara balon ve şeker dağıtıp, seçmenlere hitap etti. Tayyar, AK Parti olarak barış için çabaladıklarını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde başlatılan çözüm süreci ile akan kanın durduğunu söyledi. 40 yıldır akan kanın 2009 yılı mayıs ayında sürecin başlamasıyla durduğunu ve 6 yıldır ocaklara ateş düşmediğini belirten Tayyar, "Çözüm sürecini başlatarak gövdesini taşın altına koyan Recep Tayyip Erdoğan'ı vatan haini ilan ettiler. Tayyip Erdoğan’a her gün küfreden Selahattin Demirtaş, MHP ile ilgili konuşurken; 'bazı yerlerde bize saldırılar oluyor, orada ülkücülük işareti yapıyorlar. Ben onların çok ülkücü olduğunu zannetmiyorum' diyor ve Bahçeli'nin cevap vermesini istiyor. Kibarlıkta da maşallah hiç taviz vermiyorsunuz. Ondan sonrada Tayyip beyle ilgili AK Parti'yle ilgili konular olduğu zaman ağzınıza geleni söylüyorsunuz. Halkımız bunlardan sandıkta hesap sormalı. Doğu'da terörden yana, Batı'da bir barış güvercini gibi çalışanlardan hesap soracaksınız bu memlekette" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.