Akademisyenlere Zam Genel Kuruldan Geçti

Fırat KESKİNKILIÇ/ANKARA, () - TBMM Genel Kurulu'nda görüşülen ve akademisyenlerin maaşlarına zam iyileştirmesi de yapan Yükseköğretim Personel Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek...

05 Kasım 2014 Çarşamba 22:35
Akademisyenlere Zam Genel Kuruldan Geçti






Fırat KESKİNKILIÇ/ANKARA, () - TBMM Genel Kurulu'nda görüşülen ve akademisyenlerin maaşlarına zam iyileştirmesi de yapan Yükseköğretim Personel Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı.

Üniversitelerde görev yapan öğretim üyeleri ile araştırma görevlisi, öğretim görevlisi, okutmanlar, uzmanlar, çevirici, eğitim ve öğretim planlamacılarına yeni haklar getiren Yükseköğretim Personel Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşmeleri TBMM Genel Kurulu'nda görüşüldü. 2 gün süren görüşmenin ardından tasarı bugün kabul edilerek yasalaştı. Kabul edilen tasarı ile, 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu'na madde eklenerek, öğretim görevlilerinin maaşlarına zam da yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.