Akaydın: Siyasi etik ne gerekiyorsa onu yaptım (2)

KÖK: OYUMU BAYKAL'A VERDİM CHP milletvekillerince TBMM Başkanlığı'na aday gösterilen partinin eski genel başkanı Deniz Baykal'a oy vermeyen CHP'liler arasında bir diğer olağan şüpheli ise partinin eski Antalya İl Başkanı Devrim Kök....

30 Haziran 2015 Salı 18:24
Akaydın: Siyasi etik ne gerekiyorsa onu yaptım (2)






KÖK: OYUMU BAYKAL'A VERDİM
CHP milletvekillerince TBMM Başkanlığı'na aday gösterilen partinin eski genel başkanı Deniz Baykal'a oy vermeyen CHP'liler arasında bir diğer olağan şüpheli ise partinin eski Antalya İl Başkanı Devrim Kök. Kök'ün il başkanlığında geçen Mayıs 2012- Ekim 2014 arasında Baykal, partinin il binasına gitmeyi dahi kesmişti. Kök, Meclis'te iki tur oylamada da oyunu Baykal'a verdiğini açıkladı.
Sadece kongre ve kurultaylarda oluşan ve meşru kabul edilebilecek koşullarda parti içi mücadelenin kabul edilebilir olduğunu aktaran Kök, "Benim parti anlayışım, partinin dışa karşı mücadelesinde bir ve beraber olmayı gerektirir. Ben CHP'nin gençlik kollarından yetişmiş, il başkanlığı yapmış, örgütten gelen bir insanım. Sayın Baykal, TMBB başkan adayı olduğu dakikada Devrim Kök'ün de adayı olmuştur. Partililik anlayışım budur" diye konuştu.
Oy verme işleminin ardından Baykal'ın yanına gidecek "Oyumu size verdim" dediğini anlatan Devrim Kök, yarın devam edecek oylamalar için de "Umut ediyorum ki CHP'li bir Meclis Başkanı secilecektir" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.