Akşener: 100 bin imza toplayarak seçime girerim

Türkiye 24 Haziran'da baskın erken seçime gidiyor. Erken seçime hazırlıksız olarak yakalanan İYİ Parti'den önemli karar..

18 Nisan 2018 Çarşamba 16:40
Akşener: 100 bin imza toplayarak seçime girerim






Akşener: 100 bin imza toplayarak seçime girerim

Türkiye 24 Haziran'da baskın erken seçime gidiyor. Erken seçime hazırlıksız olarak yakalanan İYİ Parti'den önemli karar..

Erdoğan ve Bahçeli'nin 24 Haziran tarihinde Türkiye'yi erken seçime götürme kararına en çok zorlanan İYİ Parti oldu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener '100 bin imza toplayarak aday olacağını' açıkladı..


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP lideri Bahçeli'nin erken seçim çağrısına ilişkin yaptığı değerlendirmede "Eminim hepinizin kafasında 'İYİ Parti ne düşünüyor' diye bir soru vardır. Bizim açımızdan telaşlanacak bir durum yoktur" dedi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İstanbul İl Başkanlığı binasında yapılan toplantısında MHP lideri Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Akşener, "Biraz evvel grup toplantıları yapıldı. Sayın Bahçeli'nin 26 Ağustos ile ilgili seçim talebini hep beraber duyduk. Eminim hepinizin kafasında 'İYİ Parti ne düşünüyor' diye bir soru vardır. Bizim açımızdan telaşlanacak bir durum yoktur" dedi.


Seçimin zamanında ya da erken yapılmasının kendileri açısından bir sorun olmayacağını kaydeden Akşener, "Sarayın büyük ve küçük ortağı neye karar verecek hep beraber göreceğiz" dedi.

ABİLER KORKTU


İYİ Parti'nin cumhurbaşkanlığını hem de iktidarı alacağını söyleyen Akşener'in açıklamalarından satır başları şöyle:

Herkes ayağını denk alsın. İYİ Parti seçime girecek ve alacak. Abiler korktu. Bu abilerin korktuğunu biliyordum da bu kadar korktuklarını gerçekten düşünmemiştim. 

Bu seçimin bizim açımızdan herhangi bir problemi yok. 15 Temmuz'da seçim yaparlar demiştim. An itibarıyla seçim çalışmalarına başlıyoruz. Biz 16 Nisan'a çalıştık.

 Ben Cumhurbaşkanı adayıyım 100 bin imza ile aday olacağım. Hangi kanunu çıkarırlarsa çıkarsınlar korkunun ecele faydası yok. Hayırlı olsun seçim ülkemize milletimize.

'10 HAZİRAN'DAN İTİBAREN SEÇİME GİRMEYE HAZIRIZ'

Türkiye uçacaktı, kaçacaktı ya. Erdoğan, ekonominin yıkık durumda olduğunu ve bir an önce seçime giderek paçayı kurtarmaya çalışıyor. İYİ Parti hem cumhurbaşkanlığını, hem de iktidarı alacak. 

Türkiye'nin nefes almaya ihtiyacı var, gerilmekten bıktığını biliyorum. Artık kusma haline geldiğini biliyorum. 

Bu nefes almayı İyi Parti'nin kadroları sağlayacak. Bir kere daha söyleyeyim, biz birinci kongremizi 10 Aralık'ta tamamladık. 68 il ve ilçe teşkilatı kuruldu. O günden itibaren saydığımız 10 Haziran'dan itibaren seçime girmeye hazırız. 

İYİ Parti'ye engel çıkarmak için bazı hukuk dışı davranışlara girildiği takdirde siyasileri, bürokrasiyi uyarmak isterim; hakkını koruyamayan kimsenin hakkını koruyamaz. Abilerin ne kadar korktuğunu görmüş olduk, seçimler hayırlı olsun.

Son Güncelleme: 18.04.2018 16:42
Anahtar Kelimeler:
Meral Akşener
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.