Alper Taş; Beyoğlu'nu halkla birlikte yöneteceğiz

07 Mart 2019 Perşembe 10:43
Alper Taş; Beyoğlu'nu halkla birlikte yöneteceğiz






Alper Taş; Beyoğlu'nu halkla birlikte yöneteceğiz


CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş, seçim bölgesi Beyoğlu'nu birlikte gezdi. İlçede yaşayan vatandaşlar, esnaf ve dernek temsilcileriyle sohbet eden Ekrem İmamoğlu ile Alper Taş'a, halkın ilgisi yoğun oldu. Ekrem İmamoğlu, "Göreve geldiğimizde Alper Taş Başkanımla en uyumlu ve yoğun hizmet dönemini başlatacağız" mesajı verirken, Alper Taş ise "Halka rağmen değil, halkla birlikte yöneteceğiz ve konut mağduriyeti de dahil olmak üzere tüm sorunları gidereceğiz" dedi.


"ALPER TAŞ'LA TAM UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ"


Ekrem İmamoğlu ile Alper Taş'ın seçim gezisi Kasımpaşa'da esnaf ziyaretiyle başladı. Adaylar esnafların sorunlarını dinlerken, Alper Taş burada bir kez daha halkı yöneten değil halkın yönettiği bir başkan olacağını vurguladı. Ekrem İmamoğlu ise "Kasımpaşa ziyaretimize Beyoğlu Belediye Başkan Adayımız Alper Taş ile esnafımız ve halkımızla buluşarak başladık. Kasımpaşalıların candan ilgisi ve sevgisi ile karşılanmak çok güzeldi. Beyoğlu ve Kasımpaşa tüm İstanbul'un gözbebeği. Göreve geldiğimizde Alper Taş Başkanımla en uyumlu ve yoğun hizmet dönemini başlatacağız" dedi.

'BEYOĞLU GÜZEL GÜNLER GÖRECEK'

Ekrem İmamoğlu ile Alper Taş, Kızılay Meydanı'na giderek burada da yurttaşlarla bir süre sohbet etti ve daha sonra Akseki Cevizli Derneği'ne ziyarette bulundu. Akseki Cevizli Derneği'nde bir konuşma yapan Alper Taş, yüzyıllardır önemli bir bölge olan Beyoğlu'nun, AKP ile birlikte bu değerini yitirdiğini belirtti. Alper Taş, Beyoğlu'nun yeniden eski değerini bulması gerektiğini vurgulayarak, "Beyoğlu'nu İstanbul'a tekrar kazandıracağız" dedi.

"KONUT SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ"


Dernek ziyareti sırasında konut mağduriyetine de değinen Alper Taş, bunun yönetim tarzından kaynaklanan bir problem olduğuna işaret ederek şu ifadeleri kullandı: "Kentsel krizin nedeni yönetim anlayışından kaynaklanıyor. Bizim yaratacağımız değişiklik, yönetim anlayışını değiştirmek olacak. Onların tarzı, sizleri tepeden, yukardan yönetme tarzıdır. Sizi yönetime dahil etmeyen, sizin adınıza karar alan bir tarz. Belediye binanın içinde oturup tepeden yönettiler ve bu tarz Beyoğlu'nu ve İstanbul'u krize sürükledi. Bizim yönetim tarzımız halka rağmen değil, halkla birlikte bir yönetim anlayışı.''

"HALKIN YÖNETİMDEKİ GÜCÜNÜ HERKES GÖRECEK"


Cevizli Derneği'nin ardından önce Halıcıoğlu Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışı gerçekleşirken, hemen ardından ise Kasımpaşa Kızılay Meydanı'nda halk buluşması gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen buluşmada konuşma yapan Alper Taş, "Seçildiğimizde belediyenin kaynaklarını rantiyecilere değil yoksullara, işsizlere ve dar gelirli yurttaşlara aktaracağız. Halkla bütçeyi beraber oluşturacağız. İşsizliğe elimizden geldiği kadar çare bulmaya çalışacağız. Halk Beyoğlu'nda söz, yetki, karar ve iktidar sahibi olacak. 'Bu halk belediyeyi yönetemez' diyorlar, nasıl yönetileceğini 1 Nisan günü tüm Türkiye görecek" diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.