Ankara'da kritik zirve, Başbakan Yıldırım, Bahçeli ile görüşecek

MHP Lideri Devlet Bahçeli, başkanlık sistemi tartışmaları konusunda ortaya attığı teklifi görüşmek üzere Başbakan Binali Yıldırım ile bugün biraraya geliyor.

16 Ekim 2016 Pazar 20:46
Ankara'da kritik zirve, Başbakan Yıldırım, Bahçeli ile görüşecek






Ankara'da kritik zirve, Başbakan Yıldırım, Bahçeli ile görüşecek


Başkanlık sistemi tartışmalarını yeniden başlatan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün Başbakan Binali Yıldırım ile görüşüyor. Görüşme talebinin Başbakan Binali Yıldırım'dan geldiği öğrenildi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçtiğimiz hafta partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada başkanlık sistemi konusundaki tartışmaların bitirilmesi için meselenin TBMM'ye getirilmesi gerektiğini söylemişti.


Başbakan Binali Yıldırım, bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşecek.
Başbakanlık Basın Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, Yıldırım'ın bugün saat 13.30'da Çankaya Köşkü'nde Bahçeli ile bir araya geleceği belirtildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.