Ankara'da Yasa Dışı Dinleme Operasyonu

Tahsin GÜNER - Muhammet BAYRAM / ANKARA, () - ANKARA Emniyet Müdürlüğü, yasa dışı dinlemelerle ilgili olarak operasyon başlattı. Operasyon kapsamında bazı adreslerde arama yapıldığı belirtildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yasa...

21 Ekim 2014 Salı 13:23
Ankara'da Yasa Dışı Dinleme Operasyonu






Tahsin GÜNER - Muhammet BAYRAM / ANKARA, () - ANKARA Emniyet Müdürlüğü, yasa dışı dinlemelerle ilgili olarak operasyon başlattı. Operasyon kapsamında bazı adreslerde arama yapıldığı belirtildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yasa dışı dinlemelerle ilgili başlattığı soruşturma kapsamında, hakkında gözaltı kararı çıkarılan Emniyet Genel Müdürlüğü eski İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak, Ankara Emniyet Müdürlüğüne gelerek teslim oldu. Avukatı ile birlikte Ankara Emniyet Müdürülüğü'ne gelen Altıparmak, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Altıparmak ve avukatı, daha sonra Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne geçip teslim oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.