Bahçeli anketine tepkiler dinmiyor

Bahçeli'nin kalp ameliyatı olduğu ve hastanede dinlendiği bir sırada hakkında anket düzenleyen Fatih Portakal'a tepkiler dinmiyor

21 Ocak 2016 Perşembe 11:47
Bahçeli anketine tepkiler dinmiyor






Bahçeli anketine tepkiler dinmiyor


Kalp ameliatı olan MHP lideri Devlet Bahçeli hastanede tedavi olurken kendisi hakkında anket düzenleyen Fatih Portakal'a tepkiler dinmek bilmiyor. Bahçeli için sosyal medya üzerinden anket yapan FOX TV sunucusu Fatih Portakal'a MHP, 'soytarı' benzetmesi yaptı.

BAHÇELİ'YLE İLGİLİ ANKET YAPMIŞTI

Fatih Portakal, bugün sosyal medya hesabı üzerinden, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili bir anket yaptı. Tepki çeken ankette takipçilerine, "Sizce Devlet Bahçeli geçirdiği kalp operasyonundan sonra sağlık gerekçesiyle genel başkanlığı bırakır mı?" sorusunu yöneltti.


ÇOK AĞIR 'SOYTARI' BENZETMESİ

Bunun üzerine MHP'nin Twitter hesabından konuyla ilgili Portakal'a bir cevap verildi. Portakal'a cevaben, "Fox TV'nin Soytarısı Fatih Portakal Liderimiz Devlet Bahçeli'nin sağlığı üzerinden anket-hesap yapacak kadar alçalmış, insanlığını yitirmiştir" ifadeleri kullanıldı.
Yaşanan olay sonrası tepkiler doğarken, Fatih Portakal kendi twitter hesabından, "Ekrandan ilk gün geçmiş olsun dileğinde bulunan kişiye keşke bu sözü kullanmasaydınız. Tepki hakaretsiz de olabilirdi" sözlerini paylaştı.

FATİH PORTAKAL: MHP'DEN ÖZÜR BEKLİYORUM

Fatih Portakal MHP'den gelen açıklamanın ardından sosyal medya hesabından "Ekrandan ilk gün geçmiş olsun dileğinde bulunan kişiye keşke bu sözü kullanmasaydınız.

Tepki hakaretsiz de olabilirdi. Kurumsal @MHP_Bilgi den özür bekliyorum. Aksi takdirde yargıya başvurup, 1 tl'lik manevi tazminat davası açacağım." ifadelerini kullandı.
Son Güncelleme: 21.01.2016 11:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.