Bahçeli; Hainlerin yüzü gülmedi, yine gülmeyecek!

Şemdinli'de 10 askerimizin şehit düştüğü kahpe saldırı sonrası açıklama yapan MHP Lideri Devlet Bahçeli 'Daha büyük bir felaket yaşamadan, kayıp bir vatan, kararmış bir istiklal ve istikballe karşılaşmadan artık herkes aklını başına almalıdır' dedi.

09 Ekim 2016 Pazar 17:10
Bahçeli; Hainlerin yüzü gülmedi, yine gülmeyecek!






Bahçeli; Hainlerin yüzü gülmedi, yine gülmeyecek!

Şemdinli'de 10 askerimizin şehit olduğu kalleş saldırı sonrası MHP'den sert tepki. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Şemdinli'de gerçekleşen terör saldırısıyla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Şemdinli saldırısıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Terörle mücadelede ne gerekiyorsa yapılmalı, milli seferberlik ruhuyla bu musibet, bu melanet kökten, tümden, hepten bitirilmelidir. Daha büyük bir felaket yaşamadan, kayıp bir vatan, kararmış bir istiklal ve istikballe karşılaşmadan artık herkes aklını başına almalıdır" dedi.

"HAİNLERİN YÜZÜ DÜN GÜLMEDİ, BUGÜN DE GÜLMEYECEK"

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ndeki Durak Jandarma Karakolu'na yönelik gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.

TERÖR OCAKLARI YIKIYOR

Muharrem ayının kana bulandığını belirten Bahçeli, "Türk milleti her gün kötü ve kahredici haberlerle sarsılıyor. Terörizm bir yanda kanımızı kuruturken diğer yanda ocaklar yıkıyor. Bugün Hakkâri Şemdinli'deki Durak Jandarma Karakolu'nun olduğu bölgeye, 5 ton bomba yüklenmiş bir araçla saldıran terörist dehşet saçtı. Bu hain saldırıda 10 Mehmedimiz, 8 sivil vatandaşımız şehit olurken, 11'i asker olmak üzere 27 kardeşimiz de yaralandı."

HERKES AKLINI BAŞINA ALMALI
Terörle mücadelede ne gerekiyorsa yapılması gerektiğini vurgulayan MHP lideri Bahçeli, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Millet tam bir kenetlenme haliyle namus, şeref ve izzetini savunacaktır. Tezvirleri defedeceğiz, tefrikanın kolunu kanadını kıracağız, işbirlikçi ve ihanet ortaklarının oyununu bozacağız. Ve milletçe eğilmeyeceğiz. Terörle mücadelede ne gerekiyorsa yapılmalı, milli seferberlik ruhuyla bu musibet, bu melanet kökten, tümden, hepten bitirilmelidir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, silah arkadaşlarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Ayrıca yaralı gazilerimize şifalar niyaz ediyor, hepsine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, terörizmi lanetliyorum. Daha büyük bir felaket yaşamadan, kayıp bir vatan, kararmış bir istiklal ve istikballe karşılaşmadan artık herkes aklını başına almalıdır"
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.